Søk golftur

Fra
0
SEK
Til
0
SEK

Valg

Antall stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis golfturer
  • Båstad GK
  • Båstad GK
  • Båstad GK
logo
Book Teetime
Innhent Tilbud

Båstad Golfklubb

Historiske vingeslag i storslått natur. Båstad Golfklubbs to baner ligger vakkert til i et kupert terreng på Bjärehalvøen. Internasjonale turneringer som er spilt her er blant annet: PING Junior Solheim Cup og Challenge Tour event The Princess. Båstad har også en flott velassortert butikk og restaurant med utsøkt kjøkken.

Gamla Banan Våren 1930 åpnet den Gamla Banan, og den er dermed Sveriges nesteldste 18 hulls bane. Den ble tegnet av arkitektene Hawtree & Taylor. Det er en typisk engelsk park, med godt bunkrede, kuperte greens. Noen av de som spilte par og bogeys på åpningsdagen var daværende kronprins og prins Sigvard. Og som generalkonsul Carl Bergsten tilfreds uttalte: ”Dette er en av de fineste baner i Sverige, ja i hele Skandinavia.” Og med disse ordene hadde banen bestått sin prøve

Nya Banan åpnet i 1990, og den har en helt annen karakter enn Gamla Banan. Den er åpen, og tilbyr fra første tee et variert og morsomt spill, der utfordringene først og fremst er å mestre de kuperte greens. For de med lavt handikap er utfordringene å holde lengde og nøyaktighet for å holde ballen i fairway. De bunkrede greens og vannhull belønner den taktiske spilleren. Banearkitekt er Tommy Nordström.

Båstad Golfklubbs, fasiliteter:
Driving range
Treningsområde med green
Pay & Play
Leie av golfbil
Leie av golftralle
Proshop
Omkledning
Dusj
Restaurant
Shop
Cafe

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud om et golfopphold på Båstad Golfklubb