Søk golftur

Fra
0
SEK
Til
0
SEK

Valg

Antall stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis golfturer

Golf i Halmstad

Golfhovedstaden Halmstad

Bare tre timers kjøretur fra Oslo finner du en av Sveriges beste golf områder, Halmstad. Halmstad ligger mellom Helsingborg og Gøteborg på vestkysten i Halland, et perfekt sted til å spille golf det meste av året. Klimaet er mildt, naturen er åpen og havvindene krydrer livet på fairway. Dessuten har Halmstad så mye mer å tilby enn bare golf. De har et rikt tilbud innenfor natur, kultur og underholdning. Her er alle opplevelser innenfor rekkevidde - også den vanskeligste greenen.

Halmstad Golfklub

Halmstad Golfklub

Halmstad Golfklubb er ranket som en av Sveriges aller beste golfanlegg, og byr på to fantastiske skogs- og parkbaner. Norra Banan sto som vertskap for Solheim Cup i 2007.

Kombiner golf med opphold på et av Sverige beste spa hotel, Hotel Tylösand.

Tilbud:
1 x overnatting
1 x frokost
1 x middag
1 x greenfee og adgang til spa

Pris:
Fra 1845 SEK/person i delt dobbeltrom

Greenfee:
Fra 400 SEK

Booking:
www.tylosand.se/golf
www.hgk.se
Tel: +46 3530505

Fra 400 SEK

Bo på banen:
Haverdal

Haverdal

Haverdals Golfklubb tilbyr en fantastisk seaside bane bygget på sandgrunn som er med på å gi banene en meget lang sesong med fantastiske forhold. Besøkende vil oppleve en trivelig klubb med en god atmosfære.

I mai 2016 arrangerer klubben PGA Halmstad Open, en delturnering under LET Access Series og Nordea Tour.

Greenfee:
Fra 480 SEK

Booking:
info@haverdalsgk.se
www.haverdalsgk.se
Tel: +46 35144990

Fra 480 SEK

Ringenäs Golfresort

Ringenäs Golfresort

Ringenäs Golfklubb har super beliggenhet i Hallands län, og er plassert i kort avstand fra Sveriges golfhovedstad Halmstad.

Det velrennomerte golfanlegget rommer 27 hull, restaurant, golfhotell, konferanselokaler, proshop og fine treningsområder. Her kan golfere trygt slå seg ned i mange dager.

Bor du på banens hotel har du kun 40 meter til første tee.

Greenfee:
Fra 380 SEK

Se tilbud på www.rigk.se

Booking:
Tel: +4635161590   
golf@ringenasgk.se

Fra 380 SEK

Bo på banen:
Tönnersjö Golfbane

Tönnersjö Golfbane

Tönnersjö GK ligger 15 minutter sør for Halmstad i herlig skogsmiljø. 18-hullsbanen ligger i lett kupert terreng, og byr på spennende utfordringer som setter krav til strategisk spill.

Klubben har også en 9-hulls Pay & Play bane som er åpen for alle spillere.

Ta kontakt for gode tilbud.

Greenfee:
Fra 450 SEK

Booking:
info@tonnersjogolfbana.com
+46 3543110
www.tonnersjogolf.se

Fra 450 SEK

Bo på banen:

 

Halmstad

Halmstad er Sveriges golfhovedstad, og byen ligger knappe 1,5 time sør for Gøteborg. De kritthvite sandstrendene her er kåret til Sveriges vakreste, og idyllen bobler gjennom hele golfsesongen. En golfreise hit kan enkelt kombineres med mye moro utenfor golfbanen. Tilbudet i Halmstad er bredt med alt fra standliv til interessante utstillinger, konserter, teaterforestillinger, shopping og populære nattklubber. Les mer på www.golfhuvudstaden.se/gora.  

I Halmstad finner du 207 golfhull fordelt på 10 baner, bare 15 minutter unna sentrum. Du finner links, parkbaner, skogsbaner og seasidebaner. Alt takket være variert design, beliggenheten ved havet og de vakre, gamle skogsområdene. 

Fire av banene som stikker seg ut, er Halmstad Golfklubb, Ringenäs Golfklubb, Halmstad-Tönnersjö Golfklubb og Holms Golfklubb. I 2007 sto Halmstad GK i Tylösand som vertskap for Solheim Cup, og nå er det klart at klubben også skal arrangere Europeisk Mesterskap i laggolf i 2015. Halmstad GK ranker som et av Sveriges desidert beste golfanlegg og har to 18-hullsbaner. Turneringen i 2015 går av stabelen på Norra Banan. Norra Banan snirkler seg fremover gjennom vakkert furulandskap., og kan vise til et knippe spennende doglegs. Södra Banan Södra er smalere, og stiller krav til strategi hele veien fra tee til green. 

Ringenäs Golfklubb byr på hele 27 hull, restaurant, golfhotell, konferanselokaler, proshop og fine treningsområder. Layouten er slående vakker, og foruten sjøutsikt fra samtlige hull ser en så langt som til Kullen i syd og Falkenberg i nord. Banen ble innviet i 1986, og har gjennomgått store forandringer siden 2006. Per i dag består anlegget av en 9-hulls skogsbane, en 9-hulls parkbane og en 9-hull sløyfe med linkskarakter.

Den som besøker Halmstad-Tönnersjö Golfklubb, opplever en av Halmstads vakreste skogsbaner. Den snirkler seg lekent innover det opprinnelige naturlandskapet, og majestetiske eiketrær utgjør naturlige hinder. Banen rommer også flere vannhinder, og fra hull 6 er det utsikt over Laholmsbukten, Olausbukten og den trivelige havna i Halmstad.

Den siste konfekten i esken, er Holms Golfklubb som ligger kun 10 minutter unna Halmstad sentrum. 18-hullsbanen er signert Peter Nordwall, og karakteriseres av et design som gir spilleren fritt leie uten å bli forstyrret av øvrige gjester. Fairways bukter seg lekent innover det hallandske jordbrukslandskapet, og karakteristika er store, ondulerte greener, lett kupert terreng og fairways av sjenerøs bredde. Nordwalls ambisjon var å skape en bane som gir spilleren innblikk i Hallands naturlandskap, og det har han klart til fulle.

  • Golf og oplevelser i Halmstad
  • Golf og oplevelser i Halmstad
  • Golf og oplevelser i Halmstad
  • Golf og oplevelser i Halmstad
  • Golf og oplevelser i Halmstad

Halmstad - Golfkort over baner i Halmstad