Søk golftur

Fra
0
SEK
Til
0
SEK

Valg

Antall stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis golfturer

Golfhovedstaden Halmstad

Bare tre timers kjøretur fra Oslo finner du en av Sveriges beste golf områder, Halmstad. Halmstad ligger mellom Helsingborg og Gøteborg på vestkysten i Halland, et perfekt sted til å spille golf det meste av året. Klimaet er mildt, naturen er åpen og havvindene krydrer livet på fairway. Dessuten har Halmstad så mye mer å tilby enn bare golf. De har et rikt tilbud innenfor natur, kultur og underholdning. Her er alle opplevelser innenfor rekkevidde  - også den vanskeligste greenen.

Halmstad GK

Halmstad GK

Kom til en av Sveriges beste baner. 36 hull. Overnatt på Hotel Tylösand. Nyt livet med spa og et herlig måltid. 

Pakke: Greenfee søn ettermiddag og man formiddag, overnatting, middag, frokost og spa. 
Pris: Fra 1790 SEK pr. pers i dobbeltrom. Gjelder t.o.m 20. juni 2014

Fra 1790 SEK

Holms GK

Holms GK

Banen er skapt som en mesterskapsbane i naturskjønne omgivelser. Generøse fairways og velpleiende greens. En utfordring for både tourspilleren og amatøren. 
Tilbud: Greenfee: 
Mandag –torsdag: 400 SEK
Fredag-søndag: 450 SEK
Gjelder hele sesongen

Fra 400 SEK

Ringenäs Resort

Ringenäs Resort

En av Sveriges vakreste baner. 27 hull i nærheten av havet. Fint hotel med 40 meter til 1. hull
Pakke: 2 x greenfee, overnatting i dobbeltrom, frokostbuffet, to-retters middag, banerguide, golftrolley-leie og driving range. 
Pris: 1595 SEK pr pers. Gjelder man-ons fra april-juni. Kampanjekode: Visit Sweden

Fra 1595 SEK

Halmstad-Tönnersjö

Halmstad-Tönnersjö

Golfpakke:
Overnatting to netter inkl. frokost
3 Greenfees (Fritt spill hele dagen inkl. korthullbanen)
Pris: 1895 SEK per pers.

Fra 1895 SEK

 

Halmstad

Halmstad er Sveriges golfhovedstad, og byen ligger knappe 1,5 time sør for Gøteborg. De kritthvite sandstrendene her er kåret til Sveriges vakreste, og idyllen bobler gjennom hele golfsesongen. En golfreise hit kan enkelt kombineres med mye moro utenfor golfbanen. Tilbudet i Halmstad er bredt med alt fra standliv til interessante utstillinger, konserter, teaterforestillinger, shopping og populære nattklubber. Les mer på www.golfhuvudstaden.se/gora.  

I Halmstad finner du 207 golfhull fordelt på 10 baner, bare 15 minutter unna sentrum. Du finner links, parkbaner, skogsbaner og seasidebaner. Alt takket være variert design, beliggenheten ved havet og de vakre, gamle skogsområdene. 

Fire av banene som stikker seg ut, er Halmstad Golfklubb, Ringenäs Golfklubb, Halmstad-Tönnersjö Golfklubb og Holms Golfklubb. I 2007 sto Halmstad GK i Tylösand som vertskap for Solheim Cup, og nå er det klart at klubben også skal arrangere Europeisk Mesterskap i laggolf i 2015. Halmstad GK ranker som et av Sveriges desidert beste golfanlegg og har to 18-hullsbaner. Turneringen i 2015 går av stabelen på Norra Banan. Norra Banan snirkler seg fremover gjennom vakkert furulandskap., og kan vise til et knippe spennende doglegs. Södra Banan Södra er smalere, og stiller krav til strategi hele veien fra tee til green. 

Ringenäs Golfklubb byr på hele 27 hull, restaurant, golfhotell, konferanselokaler, proshop og fine treningsområder. Layouten er slående vakker, og foruten sjøutsikt fra samtlige hull ser en så langt som til Kullen i syd og Falkenberg i nord. Banen ble innviet i 1986, og har gjennomgått store forandringer siden 2006. Per i dag består anlegget av en 9-hulls skogsbane, en 9-hulls parkbane og en 9-hull sløyfe med linkskarakter.

Den som besøker Halmstad-Tönnersjö Golfklubb, opplever en av Halmstads vakreste skogsbaner. Den snirkler seg lekent innover det opprinnelige naturlandskapet, og majestetiske eiketrær utgjør naturlige hinder. Banen rommer også flere vannhinder, og fra hull 6 er det utsikt over Laholmsbukten, Olausbukten og den trivelige havna i Halmstad.

Den siste konfekten i esken, er Holms Golfklubb som ligger kun 10 minutter unna Halmstad sentrum. 18-hullsbanen er signert Peter Nordwall, og karakteriseres av et design som gir spilleren fritt leie uten å bli forstyrret av øvrige gjester. Fairways bukter seg lekent innover det hallandske jordbrukslandskapet, og karakteristika er store, ondulerte greener, lett kupert terreng og fairways av sjenerøs bredde. Nordwalls ambisjon var å skape en bane som gir spilleren innblikk i Hallands naturlandskap, og det har han klart til fulle.

Halmstad - Golfkart over golfbaner og hoteller i Halmstad