Søk golftur

Fra
0
SEK
Til
0
SEK

Valg

Antall stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis golfturer

Småland

Golf i Småland er mer enn bare golf. Her får du fantastiske naturopplevelser.  Den smålandske natur ble inkludert på den vakreste måte da golfbanene ble anlagt og du kan derfor nyte klipper, sjøer, steingjerder og bølgende bakker mens du spiller dine golfrunder.

A6 Golfklubb

A6 Golfklubb

Boutiquehotell BEST WESTERN PLUS John Bauer ligger sentralt i Jönköping.

1 x overnatting, standard
1 frokost
1 x greenfee A6
1 x kaffebuffé
1 x lunsj for å kaste inkl. golf ball eller 1 x øl i baren etter golf runde

Fra 895 SEK

Ekerum Golf & Resort

Ekerum Golf & Resort

Tilbud på Golfpakke fra kr 995 SEK per pers pr døgn:

Overnatting, frokostbuffé, greenfee til 18-hull bane, to-retters middag.

Tilbudet gjelder ikke hverdager og ikke i perioden  4/7-10/8"

Fra 995 SEK

Hooks Herrgård

Hooks Herrgård

"Bestill en golfweekend i to døgn så byr vi på en lunsj og en ekstra greenfee. Verdi: 565 kr 
Golfpakke to døgn:
• To greenfee 
• Tre-retters middag to kvelder
• Overnatting i dobbeltrom, to netter 
• Frukostbuffé, to dager 
Pris fra 3 290 kr per pers - gjelder hele sesongen
Oppgi kode: Golf.no

Fra 3290SEK

Isaberg

Isaberg

Velkommen til Isaberg Golfklubb med et praktfullt område, kulturhistorisk mark og 36 hull i fortrollende natur. 1 greenfee og 1 overnatting i firemannsrom. 575 SEK pr pers med ankomst mandag eller tirsdag. Tilbuder gjelder hele 2014. Oppgi kode: NO2014 ved bestilling.

Fra 575 SEK

Jönköpings GK

Jönköpings GK

En av Sveriges eldste baner, grunnlagt i 1936. Spennende bane i kupert område. I nærheten av E4 midt mellom Stockholm, Göteborg og Malmø. Tilbud: Lunsj inngår i greenfee. 
Pris: Greenfee 420-470 kr per pers. 

Fra 420 SEK

Kalmar GK

Kalmar GK

På Kalmar GK finner du to 18 hulls baner. Banene ligger i et fantastisk miljø ut til Kalmarsund. Det er en skog- og parkbane der alle hull ligger fritt fra hverandre og som gir en følelse av nærmest å være alene på banen.

Greenfee fra 400-550 SEK

Fra 400 SEK

Ryfors

Ryfors

Besøk oss og merk historiens store golfslag. I Ryfors har man spilt golf siden 1888! Og banen har man passet på hele tiden. Tilbud: Få 25% på greenfee. Rabatten gjelder på mandager, hele sesongen 2014. Bestill: info@ryforsgk.se. Oppgi koden "Norge2014" når du bestiller. www.ryforsgk.se

25% rabat på greenfee

Sand Golfhotel

Sand Golfhotel

Sand GC - NYHET

1 x overnattning
1 x frokost
1 x 2-retters middag
1 x greenfee
Gratis adgang til fitness og sauna

Nybygget hotel med utsikt over sjøen og golfbanen. Topp moderne med balkong og eget bad og toalett.

1545 SEK vardager
1745 SEK helg og helligdag

Fra 1545 SEK

Saxnäs GK

Saxnäs GK

Opplev spennende Öland. Her går gode golfbaner og historiens vingesus hånd i hånd. Og du får langt flere solskinnstimer her enn i resten av Sverige. I Saxnäs kan du spille på en spennende skog og park-bane. Besøk oss på hverdager eller i lavsesongen og spill golf til en lavere pris. Greenfee: fra 250 SEK/pers.

Fra 250 SEK

Wiredaholm

Wiredaholm

Overnatting i dobbeltrom, heldagsgreenfee samt treretters middag for 1 400 SEK per pers.

Fra 1400 SEK

Värnamo GK

Värnamo GK

Her finner du en historisk variert bane i nydelig natur, banen regnes av mange for å være Sveriges vakreste.  

Greenfee fra 375-450 SEK

Fra 375 SEK

 

Småland

Småland rommer hele Kronobergs län, store deler av Jönköpings län og i tillegg fastlandsdelen av Kalmar. Landskapet rommer dype skoger, duvende enger og glitrende sjøer tvers gjennom. Setter du kurs for denne regionen, venter det med andre ord mange trivelige golfoverraskelser.

En av de mest kjente byene i Småland, er universitetsbyen Jönköping. Byen er et mekka for golfere, og byr på baner som Jönköpings GK, Hooks Herrgård og sagnomsuste Sand GC. Mens førstnevnte byr på en nydelig parkbane, kan Hooks Herrgård vise til både parkbane og skogsbane. Med links og perfekte spilleforhold topper selvsagt Sand GC opplevelsen. 

Også utenfor Jönköping fins det flere gode baner. A6 Golfklubb har tre 9-hullssløyfer med skiftende karakter. Ryfors Golfklubb ligger knappe tre mil fra Jönköping, og er en kombinert park- og skogsbane som rommer både vannhinder og spennende nivåforskjeller. Og på Wiredaholms Golf & Country Club oppleves et typisk smålandsk naturlandskap i form av en kombinert park- og skogsbane som gir flust av utfordringer. 

Cirka 60 kilometer sør for Jönköping og 110 km nord for Halmstad, ligger Isaberg Golfklubb. Anlegget med to 18-hullsbaner er midt i blinken for de som søker variasjon. Begge baner er plassert i kombinert park- og skogsterreng, men designet er vidt forskjellig. Noen av hullene har mye vann i spill, og dermed får en lett assosiasjoner til seasidebaner. Følelsen forsterkes ytterligere ved at golfklubben ligger ved Hammarsjön og Nissan.

Links i innlandet, baner ved sjøer, hull som er rammet inn av gammel skog og vakre parkanlegg? Jo, det dekker perfekt hva en golfer finner i eminente Småland. Og hvis du føler sulten melde seg og vil føle pulsen på regionens hjerte etter en runde eller to med golf, da kaster du deg over restaurantene, gårdsbutikkene og delikatesseforretningene som fins rundt hver eneste sving. Signaturretter for regionen er Krösamos, ostkaka og Vätternrøye med romsaus og nypoteter – med retten isterband som selveste juvelen i kronen.