Søk golftur

Fra
0
SEK
Til
0
SEK

Valg

Antall stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis golfturer

Småland

Golf i Småland er mer enn bare golf. Her får du fantastiske naturopplevelser.  Den smålandske natur ble inkludert på den vakreste måte da golfbanene ble anlagt og du kan derfor nyte klipper, sjøer, steingjerder og bølgende bakker mens du spiller dine golfrunder.

A6 Golfklubb

A6 Golfklubb

A6 Golfklubb ligger i kort avstand fra Jönköping, og har tre 9­hullssløyfer med varierende karakter. Supre treningsområder, 9­hullsbane med Pay & Play og en 6­hulls korthullsbane sørger for at enhver golfspiller, uansett nivå, finner seg godt til rette. Klubben tilbyr også golfpakker med greenfee og over­ natting i samarbeid med flere hotell i nærheten.

Greenfee:
Fra 375 SEK

Booking:
a6gk@a6gk.se
www.a6gk.se

Tel: +46 36 30 81 30

Fra 375 SEK

Ekerum Golf & Resort

Ekerum Golf & Resort

Ekerum Golf & Resort på Öland har lenge blitt regnet som et av Sveriges aller flotteste golf- anlegg. 18­hullsbanene Långe Jan og Långe Erik bukter seg innover det vakre landskapet, og begge har parkdesign som kjennetegnes av brede fairways og flotte greener. Her oppleves en super miks mellom lengde, vann og utfordrende greenområder.

Greenfee:
Fra 450 SEK

Booking:
info@ekerum.com
www.ekerum.com

Tel: +46 485 800 75

Fra 450 SEK

Hooks Herrgård

Hooks Herrgård

Helt siden 1963 har golffamilien Edberg slått opp dørene på vidt gap og ønsket velkommen inn 1700-tallsidyllen på Hooks Herregård som ligger utenfor Jönköping i Småland. Midtpunk­ tet er de to 18­hullsbanene herregården kan smykker seg med. Begge banene er natur­ skjønne med middels store greener som har meget godt rennomme. Få en uforglemmelig opplevelse i historiske omgivelser!

Greenfee:
Fra 370 SEK

Booking:
kansli@hooksgk.se 
www.hooksgk.com

Tel: +46 393 214 20

Fra 370 SEK

Isaberg

Isaberg

Isaberg Golfklubb ligger i Småland og regnes for å være et av Sveriges mest naturskjønne golfsentere. Klubben byr på to 18­hullsbaner i skogsterreng som skiller seg distinkt fra hverandre når det gjelder design. På noen av hullene er det mye vann i spill, og dermed får man også assosiasjoner til seasidebaner.

Greenfee:
Fra 400 SEK

Booking:
info@isaberggolf.com  

www.isaberggolf.com

Tel: +46 370 33 63 30

Fra 400 SEK

Jönköpings GK

Jönköpings GK

Jönköpings Golfklubb ble etablert i 1936, og ligger bare 5 minutter unna Jönköping by der det er yrende liv gjennom hele sommer­ halvåret. Sesongen strekker seg fra april til oktober med topp forhold til enhver tid. Stedet byr på en kupert 18­hullsbane som ligger fint i det vakre parklandskapet.

Greenfee:
Fra 420 SEK

Booking:
info@jonkopingsgk.se
www.jonkopingsgk.se

Tel: +46 36 765 67

Fra 420 SEK

Ryfors

Ryfors

Ryfors Golfklubb ligger i Västergötland rett vest for Mullsjö og knappe tre mil fra Jönköping. Når du ankommer utslaget på hull 1 befinner du deg på golfhistorisk grunn. Her ble det nemlig spilt golf allerede i 1888. Banen holder god kvalitet, og er en kombinert park­ og skogsbane.

Greenfee:
Fra 375 SEK
Booking:
info@ryforsgk.se
www.www.ryforsgk.se

Tel: +46 392-128 84

Fra 375 SEK

Sand GC

Sand GC

Sand Golf Club byr på en av Sveriges mest legendariske 18­hullsbaner. Kvaliteten på Sand er superb – du bys på en helt unik golf­ opplevelse der en sitter igjen med følelsen av at det beste fra Irland og Skottlands myke sanddyner og dype bunkere er flyttet til Sverige!

Greenfee:
Fra 695 SEK

Booking:
info@sandgolfclub.se
www.sandgolfclub.se

Tel: +46 36 30 83 08

Fra 695 SEK

Saxnäs GK

Saxnäs GK

Saxnäs GK ligger vakkert til ved Kalmarsund på øya Öland. Banelandskapet består av både høyreiste løvtrær, gammelt kulturlandskap og strandbanker. Området har et veldig mildt klima, og sesongen er derfor meget lang.

Greenfee:
Fra 350 SEK

Booking:
info@saxnasgolf.se
www.saxnasgolf.se

Tel: +46 485 35035

Fra 350 SEK

Wiredaholm

Wiredaholm

Wiredaholms Golf & Country Club tilbyr en 18­hullsrunde gjennom et typisk smålandsk naturlandskap i nærheten av Jönköping. Spilleren står overfor en kombinert park­ og skogsbane som gir mange utfordringer selv for lavhandikappere. Wiredaholm Golf & Country Club tilbyr golfpakker med greenfee og overnatting på stedet.

Greenfee:
Fra 325 SEK

Booking:
info@wiredaholm.se
www.wiredaholm.se

Tel: +46 390 31140

Fra 325 SEK

Värnamo GK

Den idylliske landsbygda i Småland får deg til å juble når du oppdager variasjonen og det brede utvalget av friluftsliv og aktiviteter. Og det er her du finner Värnamo Golfklubb som rommer tre varierte 9­hullssløyfer. Banen er en smålandsk idyll og regnes av mange for å være en av Sveriges vakreste.

Greenfee:
Fra 350 SEK

Booking:
info@varnamogk.se

Tel: +46 370 239 91

www.varnamogk.se

Fra 350 SEK

 

Småland

Småland rommer hele Kronobergs län, store deler av Jönköpings län og i tillegg fastlandsdelen av Kalmar. Landskapet rommer dype skoger, duvende enger og glitrende sjøer tvers gjennom. Setter du kurs for denne regionen, venter det med andre ord mange trivelige golfoverraskelser.

En av de mest kjente byene i Småland, er universitetsbyen Jönköping. Byen er et mekka for golfere, og byr på baner som Jönköpings GK, Hooks Herrgård og sagnomsuste Sand GC. Mens førstnevnte byr på en nydelig parkbane, kan Hooks Herrgård vise til både parkbane og skogsbane. Med links og perfekte spilleforhold topper selvsagt Sand GC opplevelsen. 

Også utenfor Jönköping fins det flere gode baner. A6 Golfklubb har tre 9-hullssløyfer med skiftende karakter. Ryfors Golfklubb ligger knappe tre mil fra Jönköping, og er en kombinert park- og skogsbane som rommer både vannhinder og spennende nivåforskjeller. Og på Wiredaholms Golf & Country Club oppleves et typisk smålandsk naturlandskap i form av en kombinert park- og skogsbane som gir flust av utfordringer. 

Cirka 60 kilometer sør for Jönköping og 110 km nord for Halmstad, ligger Isaberg Golfklubb. Anlegget med to 18-hullsbaner er midt i blinken for de som søker variasjon. Begge baner er plassert i kombinert park- og skogsterreng, men designet er vidt forskjellig. Noen av hullene har mye vann i spill, og dermed får en lett assosiasjoner til seasidebaner. Følelsen forsterkes ytterligere ved at golfklubben ligger ved Hammarsjön og Nissan.

Links i innlandet, baner ved sjøer, hull som er rammet inn av gammel skog og vakre parkanlegg? Jo, det dekker perfekt hva en golfer finner i eminente Småland. Og hvis du føler sulten melde seg og vil føle pulsen på regionens hjerte etter en runde eller to med golf, da kaster du deg over restaurantene, gårdsbutikkene og delikatesseforretningene som fins rundt hver eneste sving. Signaturretter for regionen er Krösamos, ostkaka og Vätternrøye med romsaus og nypoteter – med retten isterband som selveste juvelen i kronen.