Søk golftur

Fra
0
SEK
Til
0
SEK

Valg

Antall stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis golfturer

Värmland

Arvika GK

Arvika GK

Byen Arvika ligger i Värmland bare 4 mil unna norskegrensen, mellom Kongsvinger og Karlstad. 18­hullsbanen på Arvika Golfklubb tar spilleren gjennom et typisk frodig Värmlands naturlandskap.

Greenfee:
Fra 350 SEK

Booking:
info@arvikagk.com
www.arvikagk.com

Tel: +46 570 541 33

Fra 350 SEK

Billerud

Billerud

Billeruds Golfklubb har flott beliggenhet ved Ekholmssjøen som er en vik av Vänern. Spillerne møtes av Värmlands nest eldste 18-hullsbane, restaurant, proshop samt fine treningsområder. Golfbanen er en lett kupert kombinert park­ og skogsbane. Terrenget byr på fine utfordringer for alle golfere.

Greenfee:
Fra 300 SEK

Booking:
kansli@billerudsgk.se
www.billerudsgk.se

Tel: +46 555 78 50 54

Fra 300 SEK

Bryngfjorden

Bryngfjorden

Bryngfjorden Golf ligger nesten i sentrum av Karlstad. Her finner du en flott 18-huls bane i tillegg til en 9 hullers pay & play bane. Du kan også overnatte på banens vandrerhjem, eller velg VIP­golfpakken, som klubben tilbyr i samarbeid med utvalgte hoteller i Karlstad.

Greenfee:
Fra 400 SEK

Booking:
info@bryngfjorden.com
www.bryngfjorden.com

Tel: +46 54 21 70 30

Fra 400 SEK

Degerfors GK

Degerfors GK

18­hullsbanen på Degerfors Golfklubb sto spilleklar i 2006. Det som møter spilleren er en lett kupert parkbane med seasidekarakter som ligger i et meget koselig herregårdsmiljø ved sjøen Möckeln og Letälven i Värmland. Degerfors Golfklubb tilbyr også golfpakker med greenfee og overnatting på hytter i nærheten av banen.

Greenfee:
Fra 250 SEK

Booking:
info@degerforsgolf.se
www.degerforsgolf.se

Tel: +46 586 24 23 22

Fra 250 SEK

Eda GK

Eda GK

Eda Golfklubb ligger i Västra Värmland kun 10 mil fra Oslo, og er en fin 18-hullsbane som byr på flust av utfordringer. Banen ligger i flotte naturomgivelser, og det fins både leiligheter og vandrerhjem på klubbområdet. Golfklubben tilbyr også golfpakker med greenfee og over­ natting i samarbeid med flere hotell i Arvika.

Greenfee:
Fra 250 SEK

Booking:
fredrik@edagk.com

Tel: +46 571 34101
www.edagk.com

Fra 250 SEK

Hammarö

Hammarö

Hammarö Golfklubb har praktfull beliggenhet ved Vänern i Värmland, noe som også gir den spennende 18­hullsbanen en meget lang sesong. Banen ligger i lett kupert terreng med en flott kombinasjon av park- og skog. I tillegg har klubben en proshop, treningsgreener, treningsområde, drivingrange og en koselig kro med dagens lunsj og à la carte.

Greenfee:
Fra 400 SEK

Booking:
info@hammarogk.se
www.hammarogk.se

Tel: +46 54 52 26 50

Fra 400 SEK

Karlstad

Karlstad

Velkommen til Karlstad Golf Klubb og Värm­ lands største golfanlegg. Med tre 9­hullssløyfer, korthullsbanen Solslingan, flott drivingrange, diverse treningsområder, studio for test av køller, golfshop og restaurant har Karlstad Golfklubb alt man trenger på ett sted. Banen gir fantastiske opplevelser for golfspillere i alle aldre og nivåer.

Greenfee:
Fra 400 SEK

Booking:
info@karlstadgk.se
www.karlstadgk.se 

Tel: +46 54 86 63 53

Fra 400 SEK

Kristinehamns GK

Kristinehamns GK

Her finner du en spennende 18-huls park- og skogsbane, relativt enkel å spille for nybegyn­ neren, men som også rommer utfordringer for erfarne spillere. Banen har både raviner som kan lure deg og lumske vannhinder. Alt plas­ sert midt i den herlige Värmlandske naturen.

Greenfee:
Fra 350 SEK

Booking:
Kristinehamnsgk@telia.com
www.kristinehamnsgk.se

Tel: +46 550 823 10

Fra 350 SEK

Sommarro Golf

Sommarro Golf

Sommarro Golfklubb ligger ved Karlstads gamle flyplass bare 3 kilometer fra sentrum. Her finner du to fine golfbaner. Den ene er en praktisk pay & play bane som er åpen for alle, mens 12­hullsbanen Links er forbeholdt de med offisielt handikap. Dette er golfbanene i Värmland som alltid åpner først på våren!

Greenfee:
Fra 250 SEK

Booking:
info@sommarrogolf.se
www.sommarrogolf.se

Tel: +46 54 86 63 53

Fra 250 SEK

Kils GK

Kils GK

Kils Golfklub tilbyr en fantastisk 18-hulls golfbane ved Frykens østside i det vakre Värmland, rett nord for Karlstad. Kils GK ble bygget i 1984 og er en variert park- og skogsbane.

Greenfee:
Fra 495 SEK

Booking:
www.kilsgk.se
reception@kilsgk.se

Fra 495 SEK

Årjängs Golfklub

Årjängs Golfklub

Årjängs Golfklub har en sentral beliggenhet langs E 18 øst for Årjäng. Golfbanen, som er designet av Peter Nordvall, har brede fairways og store greens og er en naturskjønn park- og skogsbane.

Greenfee:
Fra 300 SEK

Booking:
www.arjanggk.nu
info@arjanggk.nu
Tel:+46 573 77 11 44

Fra 300 SEK

Golf i Värmland

karlstad
Karlstad GK er Värmlands største golfanlæg

Värmlands skogs- og parkbaner
Regionen Värmland ligger omtrent midt i landet, og grenser til Østfold, Akershus og Hedmark i Norge, samt Västra Götalands län, Dalarnas län og Örebro län i Sverige. Med tanke på naturen er Värmland absolutt et paradis for golfspillere. Men ikke kun derfor – her fins det baner som passer spillere på alle nivåer, og de byr alle på vidt forskjellige utfordringer. 
Hammarö Golfklubb har praktfull beliggenhet ved Vänern i Värmland, og 18-hullsbanen åpnet i 1991. Karakteristika er lett kupert terreng, en herlig miks mellom park- og skogsbane, og en håndfull spennende platågreener.

Karlstad GK er Värmlands største golfanlegg, og smykker seg med to 18-hullsbaner i klassisk skogs- og parkdesign i tillegg til korthullsbanen Solslingan. Klubben er kjent for sin mesterskapsbane, og har stått vertskap for både internasjonale turneringer som Wermland Open, EM for herrer og EM for damer. Hvis du overnatter i Karlstad, så husk å stikke innom Almars Krog rett nord for byen.

På Sommarro Golfklubb, som ligger ved Karlstads gamle flyplass 3 kilometer unna sentrum, fins det 2 herlige golfbaner. Den ene er en praktisk Pay & Play bane som alle er åpen for alle, mens 12-hullsbanen Links er forbeholdt de med offisielt handikap. Dette er den golfbanen i Värmland som alltid åpner først på våren!

18-hullsbanen på Eda GK Banen er en kombinert park- og skogsbane som ligger på en halvøy ved sjøen Hugn. Fairways snirkler seg rundt og forbi Noresund Herregård fra 1772. Banen er meget kupert. Herregårdsmiljø møter også spiller på Degerfors GK. Den lett kuperte parkbanen med seasidekarakter ligger flott til ved sjøen Möckeln og Letälven. 

Selv om Karlstad er Värmlands største by og også Sveriges mest krotette, er det lett å finne frem til også andre fine overnattingsalternativ i regionen. Nærmere bestemt de mange herregårdene. 18-hullsbanen til Dömle Golf & Country Club er plassert i vakre omgivelser ved Dömle Herregård, cirka 3 mil nord for Karlstad. Opprinnelig var herregården morgengaven til en ung brud. Med egen kirke, en vakker park og et kjøkken som satser friskt på lokale spesialiteter, har gården et fantastisk rennommè blant golfere som er ute etter en unik hotellopplevelse.

Golfbaner og hoteller i Värmland