Søk golftur

Fra
0
SEK
Til
0
SEK

Valg

Antall stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis golfturer
FØLG GOLFSVERIGE.NO HER:
Värmland

  

Arvika GK

Arvika GK

Arvika GK ønsker deg velkommen med en fin parkbane og et godt tilbud!
Golfpakken Birdie:

Bo på Scandic Hotel i Arvika

1 x overnatning Scandic Hotel
1 x morgenbuffet
1 x greenfee

Fri entré til spa

Kun 895 SEK

Billerud

Billerud

Bo lige ved golfbanen og ud til Sveriges største sø.

Book fx en hytte med fire senge og en herlig udsigt.
500 SEK

Leje af campingplads
100 SEK

Book: +46 555 785 054
Info: www.billerudsgk.se

Kun 500 SEK

Bryngfjorden

Bryngfjorden

Bryngfjorden ligger ved Karlstad, og her udfordrer en krævende 18-hulsbane dine evner.

1 x overnatning på vandrehjem
1 x greenfee

Gælder søn. - ons.

Book: info@bryngfjorden.com
Kode: DKB2014
Info: www.bryngfjorden.com

Kun 495 SEK

Degerfors GK

Degerfors GK

Hos oss bor dere i hytter med golfbanen rett rundt hjørnet. Noen hundre meter til første tee og en fantastisk restaurant, alt i et herlig herregårdsmiljø.

1 x overnatting
1 x greenfee
1 x 3-rettersmiddag
1 x frokost

Fra 800 SEK

Eda GK

Eda GK

Kombiner overnatting og golf på en av Sveriges vakreste golfbane med shopping på Charlottenberg shoppingsentrum kun 20 minutter unna golfbanen.

1 x overnatting
1 x greenfee

Fra 800 SEK

Hammarö

Hammarö

Hammarö gk byder på en frodig, grøn bane. Placeringen ved Skærgården i søen Vänern sikrer en lang sæson med mere sol og mindre regn.

1 x greenfee
1 x frokost

Book: info@hammarogk.se
Info: www.hammarogk.se

Fra 495

Karlstad

Karlstad

1 x overnatning Best Western
1 x morgenbuffet
1 x greenfee

Book: info@karlstadgk.se
Kode: Karlstad GK
Info: www.karlstad.se

Kun 775 SEK

Kristinehamns GK

Kristinehamns GK

Du finner var flotte bane fra E18, ca 2 km nord ut mot Filipstad langs vei 26. Vi har golfbutikk, restaurant og overnatting ved banen og også mulighet for oppstillingsplass for husbil/camping.

Pakkepris med overnatting og greenfee:
Fra kr 400 SEK.

Greenfee:
340 SEK hverdager
390 SEK helg

Fra 400 SEK

Sommarro Golf

Sommarro Golf

Utfordre golfgjengen på Sommarro Links!

Pass på å prøv vår fantastiske 12 hullsbane i solfylte Karlstad.

2 x 12 hull inklusive
1x lunsj
Fri rangeballer

Tilbudet gjelder for selskap på 8 personer. Overnattingspakke på hotell finnes som tillegg.

Fra 399 SEK

Golf i Värmland

karlstad
Karlstad GK er Värmlands største golfanlæg

Värmlands skogs- og parkbaner
Regionen Värmland ligger omtrent midt i landet, og grenser til Østfold, Akershus og Hedmark i Norge, samt Västra Götalands län, Dalarnas län og Örebro län i Sverige. Med tanke på naturen er Värmland absolutt et paradis for golfspillere. Men ikke kun derfor – her fins det baner som passer spillere på alle nivåer, og de byr alle på vidt forskjellige utfordringer. 
Hammarö Golfklubb har praktfull beliggenhet ved Vänern i Värmland, og 18-hullsbanen åpnet i 1991. Karakteristika er lett kupert terreng, en herlig miks mellom park- og skogsbane, og en håndfull spennende platågreener.

Karlstad GK er Värmlands største golfanlegg, og smykker seg med to 18-hullsbaner i klassisk skogs- og parkdesign i tillegg til korthullsbanen Solslingan. Klubben er kjent for sin mesterskapsbane, og har stått vertskap for både internasjonale turneringer som Wermland Open, EM for herrer og EM for damer. Hvis du overnatter i Karlstad, så husk å stikke innom Almars Krog rett nord for byen.

På Sommarro Golfklubb, som ligger ved Karlstads gamle flyplass 3 kilometer unna sentrum, fins det 2 herlige golfbaner. Den ene er en praktisk Pay & Play bane som alle er åpen for alle, mens 12-hullsbanen Links er forbeholdt de med offisielt handikap. Dette er den golfbanen i Värmland som alltid åpner først på våren!

18-hullsbanen på Eda GK Banen er en kombinert park- og skogsbane som ligger på en halvøy ved sjøen Hugn. Fairways snirkler seg rundt og forbi Noresund Herregård fra 1772. Banen er meget kupert. Herregårdsmiljø møter også spiller på Degerfors GK. Den lett kuperte parkbanen med seasidekarakter ligger flott til ved sjøen Möckeln og Letälven. 

Selv om Karlstad er Värmlands største by og også Sveriges mest krotette, er det lett å finne frem til også andre fine overnattingsalternativ i regionen. Nærmere bestemt de mange herregårdene. 18-hullsbanen til Dömle Golf & Country Club er plassert i vakre omgivelser ved Dömle Herregård, cirka 3 mil nord for Karlstad. Opprinnelig var herregården morgengaven til en ung brud. Med egen kirke, en vakker park og et kjøkken som satser friskt på lokale spesialiteter, har gården et fantastisk rennommè blant golfere som er ute etter en unik hotellopplevelse.

Golfbaner og hoteller i Värmland