Søk golftur

Fra
0
SEK
Til
0
SEK

Valg

Antall stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis golfturer

Vestsverige

Breviken

Breviken

Bo på golfbanen

1 x overnattning
1 x frokost
1 x greenfee

Kun 695 SEK

Delsjö

Delsjö

Golf på Delsjö GK og overnatting på Clarion Hotel Post i Gøteborg.

Fra 1035 SEK

Prisen gjelder per person i dobbeltrom, alle helgen hele sommeren. Stor frokostbuffé og greenfee inngår i prisen. Mer informasjon finner du på degk.se. Delsjö golfklubb er Gøteborgs nærmeste golfbane bare 5 minutter i bil fra Götaplatsen. Her finner du en utfordrende og vakker golfbane med høyt servicenivå.

Fra 1035 SEK

Fjällbacka

Fjällbacka

Velkommen til Fjällbacka GK - en av Bohusläns beste golfopplevelser!Banen ligger naturflott til med lett kupert og semiseaside karakter, høy kvalitet og nyrenovert klubbhus. Klubben ligger noen få kilometer nord for Fjällbacka, med fantastisk skjærgård.

Greenfee fra kr 350 SEK

Fra 350 SEK

Gullbringa

Gullbringa

Hotel Fars Hatt

1 x greenfee
1 x lunsj på Gullbringa GCC
1 x overnatting
1 x kaffe, ankomst på hotell
1 x 3-retters middag
1 x frokostbuffet

 

Fra 1335 SEK

Hills GC

Hills GC

Scandic Mölndal

1 x overnattning
1 x frokost
1 x greenfee - Hills GK

Kun 1000 SEK

Kind

Kind

Kinds Golfklubb ligger i vakre omgivelser langs innsjøen Assman rett utenfor Svenljunga i sydvest Gøtaland.

Kun 400 SEK greenfee alle dager

Kun 400 SEK

Lyckorna GK

Lyckorna GK

Besøk den klassiske spabyen Lyckorna, bli noen dager og nyt den herlige atmosfæren. Spill en runde golf på Lyckorna Golfklubb, en velrennomert parkbane ved havet!

Tilbud:
Fri lunsj for alle som booker gjennom denne siden. Gratis lunsjkupong hentes ut ved innsjekking i resepsjonen. Forutsetter betalt ordinær greenfee og gjelder for booking fra 15. aug og ut sesongen.

 

 

Fra 300 SEK

Lysegårdens GK

Lysegårdens GK

Spill på en av Vest-Sveriges vakreste baner. 27 hull med morsommere golf.

1 x overnattning
1 x kaffebuffé v. ankomst
1 x 3-retters middag
1 x frokost
1 x greenfee

Fra 1275 SEK

Läckö

Läckö

Läckö Golfklubb sin 18-hullsbane åpnet i 2005, og ligger ved Lidkøping.

Greenfee fra 250 SEK

Fra 250 SEK

Mjölkeröds GK

Mjölkeröds GK

Mjölkeröds Golfklubb er en vakker 18 hulls park og skogsbane i Bohuslän-naturen. Golfbanen ligger ca 7 km nord for skalldyrsmetropolen Grebbestad og ca 2,5 mil sør for Strømstad.

I klubbhuset finner du en førsteklasses restaurant og golfschop.

Greenfee fra kr 350 SEK.

Fra 350 SEK

St Jörgen Park Resort

St Jörgen Park Resort

St-Jörgen - SPRINGDRIVE
Om du ennå ikke har testet vår fine golfbane har du sjansen nå! Vi er en 18 hulls golfbane med høy kvalitet, nærmest Gøteborg.

1 x ovarnattning
1 x frokostbuffé
2 x greenfee pr. pers.

Fri tillgang til spalounge og sportsclub, dersom ledig plass, under hele oppholdet

Fra 1290 SEK

Strømstad

Strømstad

Strømstad GK - med havet som nabo. 18 hullsbaden nær kysten på andre siden av Kebalviken fra sentrale Strømstad. Klimaet gjør at banen ofte åpner tidlig og du kan spille store deler av året. Golfklubben har kanskje Strømstad`s beste restaurant. Kombiner en golftur til oss med shopping i Strømstad, spis godt og kanskje benytt deg av noen av våre pakketilbud. Vi tilbyr flere.

Les mer om våre pakketilbud

Fra 999 SEK

Uddevalla

Uddevalla

Velkommen til en naturskjønn 18 hulls bane, beliggende i typisk bohuslänsk natur. Uddevalla Golfklub er kjent for å være en av de beste baner i Bohuslän.

420 SEK greenfee alle dage

Kun 420 SEK

Öijared

Öijared

Velkommen til smukke Öijared Golfklubb lige uden for Gøteborg!

1 x overnatning
1 x morgenmad
1 x greenfee

Fra 1195 SEK

Golf i Vestsverige

St. Jörgen Resort, Göteborg
St. Jörgen Resort, Göteborg

Mange forbinder vestkysten fra Strömstad nedover mot Göteborg med idylliske skjærgårdssamfunn som Grebbestad, Fjällbacka, Smögen, Fiskebäckskil og øye Marstrand. Det gjør de selvsagt med rette. Men det er golfbanene som ligger rett i nærheten av skjærgårdssamfunnene dem som er de virkelige gullkornene.

Banen på Fjällbacka GK har semi seaside karakter, og den kan skape assosiasjoner til linksgolf ettersom nærheten til havet gjør at vinden er en av utfordringene. I tillegg bidrar raske greener til at ballen ofte må rulle inn for å sitte. Vann er i spill på elleve av hullene, og allerede på hull 1 må spilleren slå over elven der den munner havet.

Gullbringa Golf & Country Club ligger i nærheten av øya Marstrand. Golfklubben tilbyr en 27-hullsbane med tre sløyfer som kombineres på ulik måte og sørger for at spillerne holder seg skjerpet til enhver tid. Og om en spiller på Gullbringa GCC, er det nesten selvsagt å avlegge Marstrand en visitt samtidig. Den sagnomsuste perlen har vært populær blant kongelige og sosietet gjennom århundrer, og er full av småbutikker, brosteinsbelagte gater og skjønne gallerier. Vil du virkelig kjenne pulsen på Marstrand, så sett kurs for Grand Hotell Marstrand og innta Africana og de berømte sjøkrepsene på restaurant Tenan i underetasjen.

Brevikens Golfklubb ligger i Karlsborg ved Gøta Kanal – Sveriges blå bånd som strekker seg fra Gøteborg til Stockholm. Ikke helt ved sjøen altså – men denne litt bortgjemte perlen får likevel en plass på lista på grunn av nærheten til Gøta Kanal. Brevikens GK tilbyr spilleren unike golfopplevelser gjennom to vidt forskjellige 9-hullssløyfer. En sløyfe har små, opphøyde greener, flere vannhinder og smart plasserte trær. Den andre sløyfen bringer spilleren gjennom åpent, vakkert landskap, og er smykket med greener av sjenerøs størrelse med myke onduleringer. Park- Skogsbaner i Vest-Sverige.

Golfbanene i Vest-Sverige åpner gjerne en måneds tid før banene her hjemme i Norge. Når det kommer til kombinerte park- og skogsbaner i regionen VestSverige, fins det topp eksemplarer i både Bohuslän, Göteborg, Dalsland og Västergötland. Et knippe av de fineste befinner seg i Bohuslän og på veien nedover mot Göteborg.

I Bohuslän er Mjölkeröds Golfklubb en klassiker for mange; en 18-hulls kombinert park- og skogsbane som ligger godt inne i den bohuslänske naturen i nærheten av Grebbestad og Strömstad. Også Sotenäs GK sitt 27-hullsanlegg ligger vakkert plassert i den Bohuslänske naturen. Karakteren er en miks av skogs- og parkbane, og de mange klippene på banen minner spilleren om at havet er kort vei unna. Begge baner er som regel spillbare fra tidlig vår til meget sen høst.

Strömstad GK fra 1969 åpner som regel lenge før norske baner i det hele tatt er inne på tanken. Og ikke bare det; design og layout er myntet på å få spilleren til å tenke sol og sommer fra det øyeblikket en slår ut fra første tee. Fairways snirkler seg innover landskapet i likhet med en fjord som strekker seg utover mot åpent hav. Mens fjellknausene i granitt rammer inn fairways som om de skulle være skjær i sjøen.

Klippeformasjoner finner en også på Uddevalla GK. Banen ligger en times kjøring sør for Strømstad, og er en lett kupert kombinert park- og skogsbane med par 71. Spillerne bys på en variert runde, der flere vanndammer utgjør noen av utfordringene.

Litt lenger sørover, ved den idylliske øya Marstrand, ligger også Gullbringa G&CC. Det som først og fremst karakteriserer banen, er at den er både utfordrende og har raske greener. Golfklubben byr på tre 9-hullssløyfer som kombineres ulikt, hvorav en er parkbane, en er skogsbane og den siste er en kombinert park- og skogsbane.  

Golfbaner og hoteller i Vestsverige


Video om Vestsverige