Søk golftur

Fra
0
SEK
Til
0
SEK

Valg

Antall stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis golfturer

Vestsverige

Delsjö

Delsjö

Delsjö Golfklubb ligger idyllisk til bare 5 minutter unna Gøteborg sentrum. 18­hullsbanen ligger i vakkert terrenget, og er en kombinert park­ og skogsbane som passer for både elitespillere og nybegynnere. Delsjö er en av Gøteborgs eldste golfbaner og ble etablert i 1962. Her tilbys også en førsteklasses restaurant, flotte trenings- områder, proshop og resepsjon.

Greenfee:
Fra 395 SEK

Booking:
info@degk.se 
www.degk.se

Tel: +46 31 40 69 59

Fra 395 SEK

Fjällbacka

Fjällbacka

Fjällbacka Golfklubb ligger i ett av Sveriges mest naturskjønne områder. Klubben er i følge Golf Digest nummer 40 på listen over gode golfbaner i Sverige. Banen byr på en av Bohusläns beste golfopplevelser i ett lett kupert terreng med litt seaside karakter.

Greenfee:
Fra 350 SEK

Booking:
fjallbacka.gk@telia.com
www.fjallbacka.se

Tel: +46 525 311 50

Fra 350 SEK

Gullbringa

Gullbringa

Litt over en mil unna idylliske Marstrand ligger Gullbringa Golf & Country Club. Fra oppstarten i 1967 og fram til i dag har stedet utviklet seg til å bli en klassisk golfklubb som tilbyr totalt 27 hull. De 3 sløyfene over 9 hull sikrer deg en variasjon i golfopplevelsen sam­ tidig som tilgangen til banen blir meget god.

Greenfee:
Fra 400 SEK

Booking:
kansli@gullbringagolf.se
www.gullbringagolf.se

Tel: +46 303 22 71 61

Fra 400 SEK

Hills GC

Hills GC

Hills Golf & Sports Club ligger rett utenfor Gøteborg i flott natur. Da Hills Golf Club åpnet i 2005 ble banen ranket som en av de 10 beste nye banene i verden dette året. Banen er designet av Arthur Hills men i 2014 ble også 6 av banens hull re­designet av proff spilleren Johan Edfors. Anlegget byr på en golfopplevelse av ypperste kvalitet.

Greenfee:
Fra 750 SEK

Booking:
info@hillsgolfclub.se
www.hillsgolfclub.se

Tel: +46 31 727 1500

Fra 750 SEK

Kind

Kind

Kinds Golfklubb ligger ca. 30 minutter unna Borås, sør i Västergötland. Banen er omgitt av både sjøer og elven Assmann. Spilleren møter en trivelig 18­hulls bane i nydelige naturomgivelser. Kinds Golfklubb er en trivelig klubb som ønsker greenfeegjester hjertelig velkommen. I tillegg finner du restaurant, treningsområde og proshop.

Greenfee:
Fra 350 SEK

Booking:
info@kindsgk.se
www.kindsgk.se

Tel: +46 325 61 80 40

Fra 350 SEK

Lyckorna GK

Lyckorna GK

Lyckorna Golfklubb ligger kun en times kjøring sør for Strømstad og ble etablert i 1968. I løpet av tiden har banen modnet med velstelte fairways og bunkere pluss mange flotte utsiktspunkt som møter spillerne. Med sin beliggenhet i hjertet av Bohuslän er Lyckorna golfbane både en golf­ og natur­ opplevelse.

Greenfee:
Fra 300 SEK

Booking:
info@lyckornagk.se
www.lyckornagk.se

Tel: +46 522 20176

Fra 300 SEK

Lysegårdens GK

Lysegårdens GK

Lysegården GK ligger flott til i et usedvanlig naturskjønt område. Anlegget består av en 18 hulls bane og en 9 hulls bane. På 9 hulls banen er det mulighet for «pay & play» spill. En del av banen grenser til Valleråns naturreservat og den store fossen ved hull 13 blir ofte et minne for golfere som besøker banen.

Greenfee:
Fra 350 SEK

Booking:
info@lysegardensgk.se
www.lysegardensgk.se

Tel: +46 303 22 34 26

Fra 350 SEK

Läckö

Läckö

Midt på en nydelig halvøy som går ut i Väneren finner du Läckö Golfklubb. Banen er bygget med stor omtanke til det naturskjønne om­ rådet som har gitt mulighet for en fantastisk bane. Banen består av to 9 hulls sløyfer hvor mange av hullene ligger unikt plassert i naturen. Banen passer alle typer golfere.

Greenfee:
Fra 250 SEK

Booking:
info@lackogk.se
www.lackogk.se

Tel: +46 510 101 70

Fra 250 SEK

Mjölkeröds GK

Mjölkeröds GK

Mjölkeröd Golfklubb er en kombinert park­ og skogsbane i den Bohuslänske naturen. Golfbanen ligger ca. 7 kilometer nord for skalldyrsmetropolen Grebbestad og bare 2,5 mil sør for Strømstad. Banen er en av vestkystens mest besøkte. Her finner du utfordringer for både lavhandicappere og nybegynnere.

Greenfee:
Fra 350 SEK

Booking:
info@mjolkerodgk.com
www.mjolkerodgk.com

Tel: +46 525 220 41

Fra 350 SEK

St Jörgen Park Resort

St Jörgen Park Resort

Sankt Jörgen Park er en meget velpleid 18­hulls­ bane med parkdesign og mange vannhinder. De to 9­hullssløyfene har vidt forskjellig karakter, og banen ligger bare 10 minutter unna Gøteborg sentrum. De innledende åtte hullene er plassert i parkmiljø, de siste ti hullene er plassert i et mer åpent landskap. Fra banen er det flott utsikt mot store deler av Gøteborgs havneinnløp.

Greenfee:
Fra 350 SEK

Booking:
+46 031-348 40 20
www.sanktjorgenpark.se

Tel: +46 31 55 51 11

Fra 350 SEK

Strømstad

Strømstad

Strömstad GK er Sveriges vestligste bane, og er plassert i vakker skjærgårdsnatur. Et særdeles mildt klima holder banen åpen med sommergreener fra meget tidlig vår til langt på høst. I klubbhuset fins det både golf kro og en innholdsrik proshop. I tillegg til hoved­ banen, har Strömstad GK også en 3­hulls treningsbane.

Greenfee:
Fra 300 SEK

Booking:
kansli@stdgk.se
www.stdgk.se

Tel: +46 526 617 88

Fra 300 SEK

Öijared

Öijared

Öijared er stolte av å være Sveriges største golfanlegg. Her finner du tre 18-hulls baner samt en korthullsbane. Alle banene skiller seg fra hverandre og tilbyr dermed en unik variasjon for besøkende golfere.

Greenfee:
Fra 350 SEK

Booking:
info@oijared.se
www.oijared.se

Tel: +46 302 373 00

Fra 350 SEK

Sotenäs GK

Golfklubben tilbyr en 27-hulls golfbane i toppklasse som gir mulighet for både en flott golf- og naturopplevelse, da banen er plassert ved de bohusländske klippene ved Vesterhavet.

Greenfee:
Fra 350 SEK

Booking:
www.sotenasgolf.se 
info@sotenasgolf.se 

Fra 350 SEK

Golf i Vestsverige

St. Jörgen Resort, Göteborg
St. Jörgen Resort, Göteborg

Mange forbinder vestkysten fra Strömstad nedover mot Göteborg med idylliske skjærgårdssamfunn som Grebbestad, Fjällbacka, Smögen, Fiskebäckskil og øye Marstrand. Det gjør de selvsagt med rette. Men det er golfbanene som ligger rett i nærheten av skjærgårdssamfunnene dem som er de virkelige gullkornene.

Banen på Fjällbacka GK har semi seaside karakter, og den kan skape assosiasjoner til linksgolf ettersom nærheten til havet gjør at vinden er en av utfordringene. I tillegg bidrar raske greener til at ballen ofte må rulle inn for å sitte. Vann er i spill på elleve av hullene, og allerede på hull 1 må spilleren slå over elven der den munner havet.

Gullbringa Golf & Country Club ligger i nærheten av øya Marstrand. Golfklubben tilbyr en 27-hullsbane med tre sløyfer som kombineres på ulik måte og sørger for at spillerne holder seg skjerpet til enhver tid. Og om en spiller på Gullbringa GCC, er det nesten selvsagt å avlegge Marstrand en visitt samtidig. Den sagnomsuste perlen har vært populær blant kongelige og sosietet gjennom århundrer, og er full av småbutikker, brosteinsbelagte gater og skjønne gallerier. Vil du virkelig kjenne pulsen på Marstrand, så sett kurs for Grand Hotell Marstrand og innta Africana og de berømte sjøkrepsene på restaurant Tenan i underetasjen.

Brevikens Golfklubb ligger i Karlsborg ved Gøta Kanal – Sveriges blå bånd som strekker seg fra Gøteborg til Stockholm. Ikke helt ved sjøen altså – men denne litt bortgjemte perlen får likevel en plass på lista på grunn av nærheten til Gøta Kanal. Brevikens GK tilbyr spilleren unike golfopplevelser gjennom to vidt forskjellige 9-hullssløyfer. En sløyfe har små, opphøyde greener, flere vannhinder og smart plasserte trær. Den andre sløyfen bringer spilleren gjennom åpent, vakkert landskap, og er smykket med greener av sjenerøs størrelse med myke onduleringer. Park- Skogsbaner i Vest-Sverige.

Golfbanene i Vest-Sverige åpner gjerne en måneds tid før banene her hjemme i Norge. Når det kommer til kombinerte park- og skogsbaner i regionen VestSverige, fins det topp eksemplarer i både Bohuslän, Göteborg, Dalsland og Västergötland. Et knippe av de fineste befinner seg i Bohuslän og på veien nedover mot Göteborg.

I Bohuslän er Mjölkeröds Golfklubb en klassiker for mange; en 18-hulls kombinert park- og skogsbane som ligger godt inne i den bohuslänske naturen i nærheten av Grebbestad og Strömstad. Også Sotenäs GK sitt 27-hullsanlegg ligger vakkert plassert i den Bohuslänske naturen. Karakteren er en miks av skogs- og parkbane, og de mange klippene på banen minner spilleren om at havet er kort vei unna. Begge baner er som regel spillbare fra tidlig vår til meget sen høst.

Strömstad GK fra 1969 åpner som regel lenge før norske baner i det hele tatt er inne på tanken. Og ikke bare det; design og layout er myntet på å få spilleren til å tenke sol og sommer fra det øyeblikket en slår ut fra første tee. Fairways snirkler seg innover landskapet i likhet med en fjord som strekker seg utover mot åpent hav. Mens fjellknausene i granitt rammer inn fairways som om de skulle være skjær i sjøen.

Klippeformasjoner finner en også på Uddevalla GK. Banen ligger en times kjøring sør for Strømstad, og er en lett kupert kombinert park- og skogsbane med par 71. Spillerne bys på en variert runde, der flere vanndammer utgjør noen av utfordringene.

Litt lenger sørover, ved den idylliske øya Marstrand, ligger også Gullbringa G&CC. Det som først og fremst karakteriserer banen, er at den er både utfordrende og har raske greener. Golfklubben byr på tre 9-hullssløyfer som kombineres ulikt, hvorav en er parkbane, en er skogsbane og den siste er en kombinert park- og skogsbane.  

Golfbaner og hoteller i Vestsverige


Video om Vestsverige