Søk golftur

Fra
0
SEK
Til
0
SEK

Valg

Antall stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis golfturer
VestSverige
  • Lyckorna Golfbane
  • Lyckorna GK
  • Lyckorna Golfklub
  • Lyckorna GK
  • Villa Sjötorp - 14 værelser med plads til 35 pers.
logo
Book Teetime
Innhent Tilbud

Lyckorna Golfklubb

Lyckorna golfbane er en ordentlig seaside/parbane. Ved mange av hullene har man den vakreste utsikt til havet. Landskapet bølger og det gjør banen til en spennende og utfordrende golfopplevelse.

Det er nok av utfordringer for de beste golfspillere og banerekorden er på 65 slag. Og spillere med høyt handikap kan være trygge ved å slå ut på de brede fairways.

Golfbanen er en 18 hulls golfbane og gul=tee 58.

Medlemskapstilbud 2013:
Alle nye medlemmer fra Danmark og Norge får et gavekort på 250 SEK til shoppen ved kjøp av medlemskap i 2013.

Gull - 5240 SEK
Du har tilgang til alle fordeler i Lyckorna GK. Selvfølgelig fri adgang til banen både i weekender og hverdager, baller til driving range og gratis skjemalagt trening i mai - august. Du kan også bruke greenfeerabatt til andre golfklubber.

Sølv - 4240 SEK
Dette medlemskapet er perfekt hvis du kun vil spille på hverdager. Du får gratis rangeballer, fri adgang til korthullsbanen og gratis skjemalagt trening i mai - august. Hvis du ønsker å konkurrere eller spille i weekender må du betale greenfee.

Jern - 2140 SEK
Du har fri adgang til korthullsbanen, som passer perfekt til nybegynnere som ønsker en større sikkerhet før den store banen blir aktuell å spille på. To runder på 18-hullsbanen inngår også, slik at du kan prøve lengre hull. Du kan når som helst oppgradere til Gullmedlem i løpet av året hvis du vil spille på den store banen. Jern passer også godt hvis du ikke har tiden det krever å spille den store banen.

Lyckorna Golfklubb, PAY & PLAY:
Golfbanen har også en PAY & PLAY bane der alle kan komme og spille. I tillegg er det to øvegreens, samt driving range og øveområde.

På Lyckrona Golfklubb har man mulighet til å benytte seg av klubbens flotte plasser for campingvogner og bobiler.

Lyckorna GK Golfpakke
Golfpakke Lyckorna GK tilbyr en golfpakke i samarbeid med Villa Sjötorp. Villa Sjötrop har 14 rom i forskjellige størrelser og tilsammen 35 senger. Rommene er utstyrt med moderne komfort, men har fortsatt beholdt den historiske atmosfæren.
Restauranten er tildelt miljø diplom av Uddevalla Kommune, og er representert i Sveriges bord, White Guide og beste veier. Sertifisert av Vesten Swedish Mersmak.
Golfpakken inkluderer (basert på at to personer deler rom)
1 x frokost
1 x middag
1 x greenfee
Pris fra: SEK 1.798 pr person
Enkeltromstillegg: SEK 350

Data om Lyckorna Golfklub:
Par 71
Hull 27
Arkitekt: Anders Amilon

Fasiliteter Lyckorna Golfklub:
Pay & Play
Treningsområde med green
Leie av utstyr
Driving range
Leie av golfbil
Leie av golftralle
Restaurant
Campingplass
Sauna
Shop
Café
Garderobe
Dusj

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud om et golfopphold på Lyckorna GK