Søk golftur

Fra
0
SEK
Til
0
SEK

Valg

Antall stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis golfturer
  • S:t Arild GK
logo
Book Teetime
Innhent Tilbud

S:t Arild er #23 i Sverige - Sveriges bedste golfbaner 2012 (Golf Digest)!

Midt i naturskjønne omgivelser finner du St Arilds vakre 18 hulls parkbane med mange idylliske små innsjøer som er naturlige forhindringer.

I 2010 ble St Arild GK kåret til nr. 25 i Sverige av Golf Digest, og Peugeot Guiden har utvalgt St Arild til en av Europas 1000 beste baner, med 16 av 20 mulige poeng. I 2008 ble banen kåret til den 19. beste i Sverige. Denne banen har en høy internasjonal standard med raske greens som er åpne nesten hele året. Som noe helt nytt blir banens fairway også målt på stimpmeteren.

Videre finner du er en veldig inspirerende 9 hulls par 3 bane, komplett med vannhull, bunkers og steingjerder. Den store banen har huset en rekke kjente turneringer som for eksempel Telia Touren og Svenska Instruktørers mesterskaper. Fra hvit tee er banen en stor utfordring selv for de beste golfere.

St Arild Golfklubb har en fantastisk beliggenhet nordvest i Skåne ikke langt fra de velkjente feriebyer Viken, Mølle, Skäret og Arild. Golfshoppen på S:t Arild er en av Helsingborgområdets best likte fordi utvalget er utrolig bredt, og butikken alltid er bemannet med meget profesjonelt personale. Her kan du få fittet utstyret ditt, og dessuten tilbys utleie av køller, traller og golfbiler.

 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud om et golfopphold på St Arild Golfklubb