Elite Plaza Hotel Göteborg

Elite Plaza Hotel - Historisk bygning, med fine bevarte detaljer, som ligger i hjertet av Göteborg. Bestill et luksus golfopphold og spill på Hills Golf & Sports Club.

Elite Plaza Hotel Göteborg

 • Storbygolf
 • Luksusopphold
 • Gourmet
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.615 SEK
Tips en venn
Tips en venn

Golfpakker med prisgaranti til Elite Plaza Hotel Göteborg

Golfpakke Hills Golf & Sports Club

1 x overnatting
1 x frokostbuffe
1 x greenfee Hills G&SC
1 x verdikupong til Bishop Arms
Inkl. buggy

Prisen er pr. person i delt dobbeltrom

Se detaljer

Elite Plaza Hotel Göteborg

Det 5-stjerners Elite Plaza Hotel ligger i hjertet av Gøteborg i et rolig og koselig område. Elite Plaza Hotel ligger i en palassbygning fra 1889, hvor alle de opprinnelige detaljene har blitt nøye bevart. En bemerkelsesverdig inngang i finskåret granitt møter gjestene i denne restaurerte renessansebygningen.

Her blandes vakre tak med stukkatur og mosaikkgulv, i harmoni med moderne kunst og design. De 127 luksuriøse rommene er innredet i en stil som kombinerer internasjonal og klassisk skandinavisk design.

På Elite Plaza Hotel vil du finne et unikt hotellmiljø, hvor gjestenes velvære er i fokus. Servicenivået er alltid høyt for å sikre deg en unik hotellopplevelse.

Golf

Hills Golf & Sports Club ligger 15 km sør for Gøteborg, og er et resultat av noen golfere som drømmer om å skape et anlegg i verdensklasse i Göteborg-regionen. Målet har hele tiden vært å tilby en golfbane, som skal stimulere og inspirere golfere til å nå nye dimensjoner basert på eget nivå.

Rom

De 127 rommene og suitene på Elite Plaza Hotel utstråler en sofistikert atmosfære, selv om hvert rom har sin egen palett av farger, teksturer og materialer. Alle rommene har god takhøyde, er romslige og har en veldig stilig atmosfære. Detaljer, for eksempel rikt stoppede møbler, fløyelssofaer og myke senger fremkaller den elegante stilen til denne historiske bygningen,

I femte etasje finner du et dusin suiter og dobbeltrom, med nyanser av beige, kirsebær og lime. Dette gir deg en moderne penthouse-livsstil, med førsteklasses utsikt over byen.

Mat og Drikke

Elite Plaza Hotel tilbyr en restaurant, cocktailbar og en engelsk gastropub. Kokkene til den prisvinnende restaurant Swea Hof, gjør en æressak i å bevare den svenske mattradisjonen og ta vare på de varene som vestkysten har å tilby. Restauranten tilbyr et bredt utvalg av sjømat fra Nordsjøen, slik som sild- og lakseretter, Sjømat tapas, dill og Kokt sjøkreps, alt Kombinert med nøye utvalgte viner. Menyen skifter etter sesong men inneholder alltid de beste råvarene fra regionen.

I forbindelse med Swea Hof ligger cocktail Plaza Bar. Her møter du et avslappet miljø og nyter god mat og drikke fra barmenyen. I første etasje ligger gastropubben The Bishops Arms, hvor du kan en nyte et utvalg av øl og whisky.

Velvære og Trening

I treningssenteret kan du trene i fred og ro. Treningssenteret er utstyrt med blant annet tredemølle, romaskin, vekter og TRX band. Hotellets gjester har også gratis adgang til treningsstudioet Friskis & Svettis Västra Hamngatan, som ligger bare et steinkast fra hotellet. Etter en lang dag ute på golfbanen, kan du slappe av i velværeområdet eller i badestuen.

Elite Plaza Hotel fasiliteter

 • 127 rom
 • Restaurant
 • Bar
 • Gastropub
 • Treningsstudio
 • Badstue
 • Gratis WiFi

Les merLes mindre

Få tilbud til Elite Plaza Hotel Göteborg

Prisgaranti - Du får alltid den beste prisen direkte fra destinasjonen.
Fyll ut skjemaet - Du får et tilbud så snart som mulig.
Du betaler alltid direkte til destinasjonen.

Dine informasjoner

Kundeservice

Du kan alltid kontakte vår kundeservice
hvis du har spørsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Elite Plaza Hotel Göteborg

Kart

Elite Plaza Hotel Göteborg
Västra Hamngatan 3
40422 Göteborg

Skriv din adresse og få veibeskrivelse:

Finn Rute

Anmeldelser (4)

Charlotte Holte

Vi kommer tilbake

Min mann og jeg hadde et fantastisk golfopphold. Takk for riktig god service

Bo Zangenberg

God service og pris

Jeg kan klart anbefale bruk av siden med masse av informasjon og hurtige svar

Lars Seiler Hansen

Bruker dere alltid

Når jeg skal søke golfbaner i Sverige, så bruker jeg dere alltid - for det virker!

Janne Hansen

Fungerer perfekt

Jeg elsker golf i Sverige. Vi har reist dit hvert år i de siste 10 årene

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.