Presse/media GolfSverige.no

Slik gjør du

Her er et utvalg af bilder og videoer som du er velkommen til å bruke. Husk å oppgi korrekt kilde: GolfSverige.no

Ønsker du flere bilder, videoer eller vil du å få tilsendt våres pressemeldinger så send oss en mail på info@nordicgolfers.com


Video GolfSverige.no

Skandinavias største feriemesse med over 60.000 besøkende. Vi utstilte en stor stand på 100 m2 sammen med 14 partnere.

Intervju med Per Lindroth, direktør for golf på Barsebäck Resort - Per forteller litt om hva du kan forvente fra Barsebäck Resort!


I samarbeid med VisitSweden har vi produsert en veldig flott video av utvalgte svenske golfbaner. Videoen gir et godt inntrykk av hva som venter deg av golfopplevelser i Sverige.

Intervju med GolfSverige.dk da vi hadde utstilling på Europatouren Made In Denmark. Vi besøkte også Öijared Resort, SAND GC, Mauritzberg GC, Körunda Golf Resort og Grönhögen Golf. Laget i samarbeid med Golfmagasinet.


Banebesøk hos Hills GC og intervju med GolfSverige.dk om hvordan det startet. Vi besøkte også Halmstad GK samt Hotel Skansen i Båstad. Programmet er laget i samarbeid med Golfmagasinet.

En rundtur i Sverige hvor vi var på besøk hos Elisefarm GC, Barsebäck Resort, Ringenäs Resort samt Sankt Jörgen Park. Programmet er laget i samarbeid med Golfmagasinet.


Hvert år har vi utstilling på den store messen i Herning, "Ferie For Alle". Messen blir besøkt av ca. 60.000 gjester hvert år. Se intervju med oss og hør hvorfor golf i Sverige er så populært blandt dansker.

En liten video fra et av våres mange banebesøk i Sverige. Denne gang var vi på besøk hos SAND GC i Jönköping, Småland. Et fantastisk golfanlegg, hvor du kan bo på banen og spille på en av de beste golfbaner.


Bildearkiv GolfSverige.no