FINN DITT UNIKE GOLFTILBUD I SVERIGE!

Visit Sweden har samlet tilbud fra utvalgte golfbaner i Sverige.

Vi har kort og godt funnet det grønneste gresset til deg, så du slipper å lete deg igjennom hele det lange landet. Variasjonen er svenskenes styrke. Og noe av det som er mest unikt med den svenske golfverdenen er golfpakkene deres. Godt sammensatte tilbud som lar gjester oppleve storby, fjell, shopping og hotell – alt sentralt rundt det viktigste: Golfopplevelsen.

Find dit tilbud på en vakker og utfordrende spil golf i samarbeide med Visit Sweden og Svenska Golfförbundet.

TILBUD - SKÅNE

Regionen rommer noen av Europas flotteste golfanlegg inkludert både links- og park- og skogsbaner. Klimaet tillater i tillegg mange av banene å holde åpent nesten året rundt.

Se tilbud fra skåne

TILBUD - HALLAND

Halmstad er Sveriges golfhovedstad, og regionen byr på mange valgmuligheter når det gjelder å velge den riktige banen. Her finnes det golfbaner for alle uansett handicap eller humør!

Se tilbud fra halland

TILBUD - VESTSVERIGE

Vestsverige er kjent for den idylliske kyststripen fra Strömstad nedover mot Göteborg, men regionen er mer enn skjærgårdsperler. Her finnes nemlig også en rekke ulike golfbaner.

Se tilbud fra vestsverige


TILBUD - VÄRMLAND

Naturen er en vesentlig del av golfopplevelsen, og her innfrir Värmland på alle måter! Med varierte og spennende miljøer bestående av både enger, skjærgård og fjellterreng, er regionen rene paradiset for golfspillere.

Se tilbud fra värmland

TILBUD - SMÅLAND/ÖLAND

Har man først vært i Småland, så blir man forelsket - så kort kan det oppsummeres! Foruten noen av de beste og mest avvekslende golfbanene i hele Sverige får du også fantastiske naturopplevelser, som du kan nyte mens du spiller golf.

Se tilbud fra småland/öland