Lejondals Slott

Lejondals Slott - Legg ut på et eventyrlig golfopphold i et sofistikert slotts- og herregårdsmiljø i naturskjønne omgivelser, ikke langt fra Stockholm sentrum. Spill på to av Sveriges beste golfbaner: The Stadium Course og The Castle Course!

Lejondals Slott

 • Storbygolf
 • Luksusopphold
 • Slot
 • Gourmet
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 2.565 SEK
Tips en venn
Tips en venn

Golfpakker med prisgaranti til Lejondals Slott

40 km fra Stockholm

Lejondals Slott

1 x overnatting
1 x frokostbuffet
1 x glass musserende vin før middagen
1 x 3-retters middag
1 x greenfee Bro Hof
Fri adgang til spaområde

Castle Course
Fra 2565 SEK pr. person i dobbeltrom
Fra 2960 SEK i enkeltrom

Stadium Course
Fra 3465 SEK pr. person i dobbeltrom
Fra 3860 SEK i enkeltrom

Se detaljer

Lejondals Slott

Lejondals Slott ligger vakkert til ved Lejondalssjön, ikke langt fra Stockholm og Arlanda lufthavn, med gode muligheter for å fiske, bade og spille golf. Området og parkene rundt slottet danner rammene for et golfopphold i naturskjønne omgivelser, og slottets vakre mursteinsrøde farge lever opp til kallenavnet ”eventyrslottet”.

Slå til med en herlig golfweekend utover det vanlige; Spill på en av Sveriges beste golfbaner, Bro Hof Slott. Her kan du velge å spille på den storslåtte banen Stadium Course, eller den litt kortere banen Castle Course.

Golf

Bro Hof Slott ligger kun 10 minutters kjøring fra Lejondals Slott, og har to av Sveriges beste golfbaner: The Stadium Course og The Castle Course.

The Stadium Course er designet av Robert Trent Jones Jr., og banen er rangert som nr. 1 i Sverige siden banen åpnet i 2007, og ligger som nr. 100 på listen over de beste golfbanene i verden og som nr. 19 i Europa. I tillegg har banen vært vertskap for Nordea Masters 5 ganger! Banen er en lakeside bane og er en opplevelse for alle golfere uansett nivå – alt etter hvordan man velger å spille banen. Fra gul og rød tee er banen herlig og hyggelig, fra hvit tee er den vanskelig og utfordrende. Fra sort tee får den profesjonelle golferen en stor utfordring!

The Castle Course er også designet av Robert Trent Jones Jr. og er av litt annen karakter enn The Stadium Course – men selvfølgelig holder denne banen også standardene for en topp kvalitetsbane. Det som skiller seg ut mest, er velfordelte ”playable wasteareas”, som er strategisk plassert, og hullene er innrammet av det flotte, høye gresset Aurora Gold.

Rom

I den eksklusive herregården ved vannet, ligger ni deluxe-rom, hvorav to av dem har egen balkong. Herregården har sin egen relax-avdeling, spisesal samt tre møtelokaler, Louise, Aal og Fanny.
I herregården Filippa er det syv dobbeltrom, som ligger i samme bygning som en av slottets to relaxavdelinger, samt det største møtelokalet Filippa. Ved siden av Filippa ligger Gula Villan, hvor det ligger ytterligere fem dobbeltrom.

Restaurant

På Lejondals Slott er vellaget mat med svenske råvarer i fokus, og deres prisvinnende kjøkken garanterer deg en gastronomisk opplevelse utover det vanlige. Menyen er komponert ut fra de beste nærproduserte råvarer sesongen har å by på.

Slottets sommelier velger passende viner til menyen fra slottets velassorterte vinkjeller. For deg som har stor interesse for gastronomi og vin, kan du bli med slottets sommelier ned i vinkjelleren og selv velge den perfekte vinen til din middag.

Spaområde

Lejondals Herrgård tilbyr også et komplett spaområde med innendørs pool, med massasjedyser, jacuzzi og sauna. Her er du kun et par skritt fra herregårdens egen badebro – perfekt for en dukkert i den tilstøtende Lejondalssjön.

Lejondals Slott fasiliteter

 • 102 rom
 • Golfbane innenfor 3 km
 • Restaurant
 • Bar
 • Spaområde
 • Innendørs pool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Les merLes mindre

Få tilbud til Lejondals Slott

Prisgaranti - Du får alltid den beste prisen direkte fra destinasjonen.
Fyll ut skjemaet - Du får et tilbud så snart som mulig.
Du betaler alltid direkte til destinasjonen.

Dine informasjoner

Kundeservice

Du kan alltid kontakte vår kundeservice
hvis du har spørsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Kart

Lejondals Slott
Lejondals Allé 6
19734 Bro

Skriv din adresse og få veibeskrivelse:

Finn Rute

Anmeldelser (4)

Charlotte Holte

Vi kommer tilbake

Min mann og jeg hadde et fantastisk golfopphold. Takk for riktig god service

Bo Zangenberg

God service og pris

Jeg kan klart anbefale bruk av siden med masse av informasjon og hurtige svar

Lars Seiler Hansen

Bruker dere alltid

Når jeg skal søke golfbaner i Sverige, så bruker jeg dere alltid - for det virker!

Janne Hansen

Fungerer perfekt

Jeg elsker golf i Sverige. Vi har reist dit hvert år i de siste 10 årene

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.