Mossbylund Hotel & Spa

Mossbylund Hotell & Spa - Et fantastisk hotell beliggende på Skånes sydkyst i naturskjønne omgivelser. Her finner du en lekker restaurant, et fantastisk spa og golf på to spennende golfbaner i Skåne

Mossbylund Hotel & Spa

 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.428 SEK
Tips en venn
Tips en venn

Golfpakker med prisgaranti til Mossbylund Hotel & Spa

50 km fra Malmö

Golfpakke

1 x overnatting
1 x frokost
1 x 3-retters middag
1 x greenfee til Abbekås GK eller Bedinge GK
Fri tilgang til spa

Fra 1428 SEK pr. person i delt dobbeltrom

Se detaljer

Mossbylund Hotel & Spa

Mossbylund Hotell & Spa ligger kun et stenkast fra havet på Skånes vakre sydkyst, omgitt av sletter. Dette idylliske golfhotellet finner du kun 40 minutters kjøring fra Malmø og 15 minutter fra Ystad. Selv om Mossbylund Hotell & Spa ligger i nærheten av flere spennende golfbaner i Skåne, så kan du forvente deg et fantastisk golfopphold på dette hyggelige hotellet.

Hotellet er et renovert gårdshus fra 1800-tallet, som inneholder alle moderne bekvemmeligheder for å gi deg et behagelig opphold.

Golfbaner

Kun 2 km fra Mossbylund Hotell & Spa finner du Abbekås GK, en spennende par 72 bane, som er kjent for å ha Sveriges beste bunkere. I tillegg har Abbekås GK et bra treningsområde, hvor du også finner en 9 hulls Pay & Play bane. 15 km fra hotellet ligger Bedinge GK, Sveriges sørligste golfbane. Her finner du en spennende 18-hulls parkbane, som er ganske flat, slik at alle kan nyte denne utfordrende golfbanen.

Overnatting

Alle rommene er lyse og moderne innredet, og har utsikt enten over havet eller de omkringliggende slettene. Du merker at roen senker seg idet du går inn på rommet. De 44 rommene er innredet med flatskjerms-tv, eget bad, badekåpe og tøfler, i tillegg har noen rom egen terrasse.

Restaurant

Restauranten er hjertet på Mossbylund Hotell & Spa, her samles gjestene for å nyte mat og drikke. Her serveres hver morgen en overdådig morgenbuffet, så du får den beste starten på dagen. Personalet i restauranten sørger for å matche mat og drikkevarer, så det alltid er en helt spesiell opplevelse å spise i restauranten på Mossbylund Hotell & Spa.

Spa og wellness

Nyt det avslappende miljøet, få følelsen av at du blir stelt med og få ny energi. Dette er den følelsen personalet streber etter å gi deg i spaområdet på Mossbylund Hotell & Spa. Her kan du få dette oppfylt, da spaområdet byr på en rekke forskjellige behandlinger, slik som forskjellige massasje- og skjønnhetsbehandlinger og diverse avslappende bad. I tillegg byr spaområdet på sauna, innendørs swimmingpool, utendørs jacuzzi og et avslapningsområde, hvor du kan ligge og fordøye alle opplevelsene du har hatt i løpet av dagen.

Mossbylund Hotell & Spa tilbyr også et treningsområde, hvor du kan nyte stillheten med yoga eller meditasjon. I tillegg tilbys gruppetrening, som, når været tillater det, foregår utendørs i de fantastiske omgivelsene.

Mossbylund Hotell & Spa kan varmt anbefales for deg som ønsker et golfopphold av høy klasse, der man blir overrøst av detaljer for best mulig opplevelse både med hensyn til oppholdet på hotellet og golfspillet på de omkringliggende golfbanene.

Mossbylund Hotell & Spa fasiliteter

 • 44 rom
 • Restaurant
 • Kafé
 • Lounge
 • Terrasse
 • Innendørs svømmebasseng
 • Utendørs jacuzzi
 • Badstue
 • Avslapningsområde
 • Massasje 
 • Skjønnhetsbehandling
 • Treningsstudio
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Les merLes mindre

Få tilbud til Mossbylund Hotel & Spa

Prisgaranti - Du får alltid den beste prisen direkte fra destinasjonen.
Fyll ut skjemaet - Du får et tilbud så snart som mulig.
Du betaler alltid direkte til destinasjonen.

Dine informasjoner

Kundeservice

Du kan alltid kontakte vår kundeservice
hvis du har spørsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Kart

Mossbylund Hotel & Spa
Mossby 157
274 53 Skivarp

Skriv din adresse og få veibeskrivelse:

Finn Rute

Anmeldelser (4)

Charlotte Holte

Vi kommer tilbake

Min mann og jeg hadde et fantastisk golfopphold. Takk for riktig god service

Bo Zangenberg

God service og pris

Jeg kan klart anbefale bruk av siden med masse av informasjon og hurtige svar

Lars Seiler Hansen

Bruker dere alltid

Når jeg skal søke golfbaner i Sverige, så bruker jeg dere alltid - for det virker!

Janne Hansen

Fungerer perfekt

Jeg elsker golf i Sverige. Vi har reist dit hvert år i de siste 10 årene

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.