GOLF I VÄRMLAND

GOLF I VÄRMLAND

GOLF I VÄRMLAND

GOLF I VÄRMLAND

GOLF I VÄRMLAND

GOLF I VÄRMLAND

VANDRETUR I VÄRMLAND

VANDRETUR I VÄRMLAND

MTB I VÄRMLNAD

MTB I VÄRMLNAD

KANOTUR I VÄRMLAND

KANOTUR I VÄRMLAND

FISKETUR I VÄRMLAND

FISKETUR I VÄRMLAND

TØMMERFLÅDE RAFTING I VÄRMLAND

TØMMERFLÅDE RAFTING I VÄRMLAND

VÄRMLAND - STORE GOLF- OG NATUROPPLEVELSER


Regionen Värmland ligger vest i Sverige, og i det vestre hjørnet grenser den til Norge. Her har du det gøy med familien i vakker natur.

Värmland er en kjempestor naturattraksjon, med 10.000 sjøer som ligger spredt rundt om i det skogskledde landskapet. Sveriges lengste elv, Klarälven, deler regionen på midten før den munner ut i en av Europas største innsjøer – Vänern som ligger i nærheten av Karlstad.

Värmland byr på spennende aktiviteter og vakker natur. Her kan du oppleve både rally og opera, kunstturer og hockeykamper, dansefestivaler og skjærgårdidyll, tømmerflåteferd og spøkelseshus. Alt dette og mer til finner du i Värmland.

Golf i Värmland

Naturen er en vesentlig del av golfopplevelsen, og her innfrir Värmland på alle måter! Med varierte og spennende miljøer bestående av både enger, skjærgård og fjellterreng, er regionen rene paradiset for golfspillere.

Sving køllene i byen Karlstad – der Klarälven renner forbi, eller på park- og skogsbanen i Kristinehamn. Värmland har også mange gode alternativ på hvor du kan tilbringe nettene, enten du foretrekker hotell midt i byen eller landsbyidyll på en herregård.

UTVALGTE GOLFBANER OG GOLFRESORTS I VÄRMLAND

ARVIKA GK

Få en utfordrende opplevelse i den vestre delen av Värmland på en teknisk spennende 18 hulls parkbane på utmerkede greens.

LES MER OM ARVIKA GK

EDA GK

Spill på en av Värmlands beste og vakreste golfbaner og bo rett ved siden av banen. Her vil du finne utfordrende spill i ro og harmoni med naturen.

LES MER OM EDA GK

HAMMARÖ GK

Banen er tegnet av en av de mest anerkjente golfbanearkitekter, Sune Linde, og er kjent for sine platå greener som gir store utfordringer.

LES MER OM HAMMARÖ GK

ÅRJÄNGS GK

Naturskjønn 18 hulls park- og skogsbane  designet av Peter Nordvall. En skjult perle med brede fairways og store greens.

LES MER OM ÅRJÄNGS GK

ANDRE AKTIVITETER I VÄRMLAND

KARLSTAD

Takket være byens beliggenhet ved Vänern, så skinner faktisk sola litt oftere her. Karlstad pleier som oftest å ligge på Sveriges topp-ti-liste når det gjelder antall soltimer. Karlstad er opplevelser. Velg mellom konserter, kunst, musikaler og opera i verdensklasse eller spennende idrettsarrangement.

LES MER OM KARLSTAD

UT PÅ TUR I VÄRMLAND

Om du elsker å gå tur fins det mange spennende stier i Värmland. De dype skogene, alle sjøene, elvene og de vakre dalene er regionens største ressurs, og turgåere bys opp til dans av den mektige naturen fra morgen til kveld. Overnatte gjør man godt på både hotell, vandrerhjem, hytter og campingplasser.

LES MER OM VANDRETURE I VÄRMLAND

VANNSPORT I VÄRMLAND

Värmland er kjent som de tusen sjøers landskap. Med kort avstand til Oslo og Kongsvinger-traktene, kan du dermed få supre opplevelser på vannet i en fei! Naturreservatet Glaskogen er kjempestort, og rommer blant annet 300 km med turstier, flust av sjøer og vassdrag, og massevis av muligheter for sykkel- og kanoturer.

LES MER OM VANNSPORT I VÄRMLAND