Selma SpaSelma SpaSelma SpaSelma SpaSelma SpaSelma SpaSelma SpaSelma SpaSelma SpaSelma SpaSelma SpaSelma SpaSelma SpaSelma Spa

Selma Spa

Selma Spa - Et av Nordens største og beste spahoteller, beliggende i Sunne i Värmland, med en fantastisk utsikt og adgang til den naturskjønne golfbanen Sunne GK

 • Luksusopphold
 • Gourmet
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.145 SEK
Tips en venn
Tips en venn

Golfpakker med prisgaranti til Selma Spa

Selma Spa
Selma Spa
Selma Spa
Selma Spa
Selma Spa
Selma Spa
Selma Spa
Selma Spa
Selma Spa
Selma Spa
Selma Spa
Selma Spa
Selma Spa
Selma Spa
65 km fra Karlstad

Selma Spa

1 x overnatting
1 x organisk frokostbuffet
1 x greenfee til Sunne GK
Fri adgang til spaområde og fitness

Prisen er pr. person i delt dobbeltrom

Det kan også bestilles greenfee til følgende golfklubber: Sunne GK, Kil GK, Karlstad GK, Billeruds GK, Arvika GK, Kristinehamn GK, Saxå GK, Årjängs GK og Forshagadeje GK.

Se detaljer

Selma Spa

Selma Spa ligger i Sunne i Värmland, og er et av Nordens største spahoteller. Spill på naturskjønne Sunne GK, som ligger ved sjøen Fryken. Forny deg selv på Selma Spa, som tilbyr svømmebassenger, saunaer, behandlinger, restaurant med bar og en stor takterrasse med fantastisk utsikt over Fryken.

Rom

Slå deg ned, nyt havutsikten og føl energien komme tilbake! Rommene og suitene på Selma Spa er romslige, lyse og har utsikt over sjøen Fryken. Innredningen er i nordisk stil med tregulv og en fargeskala i naturlige toner.

Du bor aller best i Selmas superior rom, med nøye utvalgt og topp moderne design, inspirert av Värmland, med møbler fra bl.a. Moroso, Hilding Anders, Järnforsen og Kare. Standardrommene har samme rom, men en annen innredning. Uansett hvilket rom du bor i har du alltid fri adgang til spaområdet, eget bad, badekåpe og tøfler, roomservice og gratis WiFi.

Restaurant

På Selma Spa kan du nyte lekker gastronomi med god samvittighet. Maten er gjennomtenkt, næringsrik og fantastisk god. Selma Spas store restaurant, Smak, har en fantastisk utsikt over sjøen Fryken, og her serveres både frokost, lunsj og middag. Alle råvarer er lokalproduserte og omhyggelig utvalgt med tanke på å være så økologisk som mulig.

Du kan velge mellom kjøtt, fisk eller vegetarretter fra menyen sammen med drikkevarer og viner fra hele verden og nærområdet, og du får selvfølgelig også økologiske alternativer.

Spa & Fitness

Slapp av og plei deg selv i det store spaområdet hos Selma Spa, og nyt forskjellige behandlinger. Her får du nytelse og ny energi for kropp og sjel. Du kan nyte de varme badene både utendørs og innendørs, slappe av i en av de 4 forskjellige saunaene eller unne deg litt ekstra med en behandling fra et av Nordens bredeste utvalg av spabehandlinger. På menyen finner du forskjellige typer massasje, kroppsbehandlinger, ansiktsbehandlinger, kurbad, saunaritualer og mye mer.

Er du klar for en ny start? Begynn i Selmas fitnessenter. Her kan du praktisere yoga, vannaerobic, core, body pump, spinning, tabata og mye mer. I fitnessenteret finner du maskiner og frivekter. Du kan også få individuell coaching av personlig trener tilpasset deg og dine behov.

Et stenkast fra hovedinngangen finner du stier for fotturer, stavgang eller løp. Du finner til og med en mountainbikebane, og om ønskelig kan du sykle på de fine asfalterte landeveiene rundt i Sunne.

Selma Spa fasiliteter

 • 184 rom
 • 3 km til nærmeste golfbane
 • Restaurant
 • Bar
 • Spaområde
 • Innendørs pool
 • Jacuzzi
 • 4 saunaer
 • Massasje
 • Fitness
 • Terrasse
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Les merLes mindre

Få tilbud til Selma Spa

Prisgaranti - Du får alltid den beste prisen direkte fra destinasjonen.
Fyll ut skjemaet - Du får et tilbud så snart som mulig.

Du betaler alltid direkte til destinasjonen.

Dine informasjoner

Kundeservice

Du kan alltid kontakte vår kundeservice
hvis du har spørsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Kart

Selma Spa
Sundsbergsvägen 3
68635 Sunne

Skriv din adresse og få veibeskrivelse:

Finn Rute

Selma Spa

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antall hull:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antall stjerner:
Avstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Charlotte Holte

Vi kommer tilbake

Min mann og jeg hadde et fantastisk golfopphold. Takk for riktig god service

Bo Zangenberg

God service og pris

Jeg kan klart anbefale bruk av siden med masse av informasjon og hurtige svar

Lars Seiler Hansen

Bruker dere alltid

Når jeg skal søke golfbaner i Sverige, så bruker jeg dere alltid - for det virker!

Janne Hansen

Fungerer perfekt

Jeg elsker golf i Sverige. Vi har reist dit hvert år i de siste 10 årene

Anmeldelser

10.0 (1 reviews)

Vurdering

af
Det var en velstelt og morsom bane å spille på, passe vanskelig for oss «høyhandicappede», ryddig FW og varierte og velpreparerte greener. Kommer gjerne tilbake.
Vis flere