The Lodge Hotel & Spa

The Lodge Hotel & Spa - Sjarmerende spahotell, beliggende et steinkast fra Malmö og kun 1 time fra København, byr på Skånes mest vidunderlige utsikt fra toppen av Romeleåsen; Her kan du nyte den fantastiske naturen og de flotte golfbanene

The Lodge Hotel & Spa

 • Luksusopphold
 • Hytte
 • Gourmet
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.495 SEK
Tips en venn
Tips en venn

Golfpakker med prisgaranti til The Lodge Hotel & Spa

35 km fra Malmö

Hverdagsluksus

1 x overnatting
1 x frokost
1 x 3-retters gourmetmiddag
Greenfee tilkommer
Ankomst mandag - torsdag

Prisen er pr. person i delt dobbeltrom
400 SEK tillegg pr. nat i enkeltrom
295 SEK adgang til spa torsdag

Romeleåsens GKSjöbo GKPGA Sweden National
GreenfeeFra 400 SEKFra 360 SEKFra 995 SEK
Se detaljer
35 km fra Malmö

The Treetop Escape

2 x overnatting
2 x frokostbuffet
2 x 4-retters middag
2 x adgang til spaområde
1 x flaske bobler og hjemmelaget sjokolade
1 x tapasbuffet
1 x ettermiddagste
Greenfee tilkommer
Ankomst fredag

Prisen er pr. person i delt dobbeltrom
400 SEK tillegg pr. nat i enkeltrom

Romeleåsens GKSjöbo GKPGA Sweden National
GreenfeeFra 400 SEKFra 360 SEKFra 995 SEK
Se detaljer

The Lodge Hotel & Spa

The Lodge Hotel er et romantisk spahotell beliggende et steinkast fra Malmö og kun 1 time fra København. The Lodge Hotel byr på Skånes mest vidunderlige utsikt, da hotellet ligger på toppen av Romeleåsen. Her kan du koble av, nyte god mat, deilig spa og selvfølgelig den fantastiske naturen og de flotte golfbanene.

Det første du møter når du ankommer hotellet er The Main Lodge. Her finner du resepsjonen og restauranten. Det er også i denne bygningen du finner hotellets hyggelige Lounge og bar, med store sofaer til å slappe av i. Herfra er det også utgang til den store treterrassen. Den åpne spisesalen, peisen og den spesielle New England-atmosfæren skaper en avslappet, romantisk og hyggelig stemning.

Golf

Når du booker et golfopphold på The Lodge Hotel & Spa, har du mulighet for å spille på Romeleåsens Golfklubbs naturskjønne bane, mesterskapsbanen PGA National eller en av de tre andre flotte banene i området.

Kun 10 km fra The Lodge finner du naturskjønne Romeleåsens GK. Denne golfbanen regnes av mange som en av de vakrest beliggende golfbanene i Sverige. Det kuperte og høytliggende terrenget byr på en betagende utsikt. Fra greenen på hull 6 kan du, når det er klart vær, se helt over til Sveriges svar på Provence, nemlig Österlen. Det er kort sagt en skikkelig golfperle, og noe man ikke må gå glipp av når man er i Skåne.

Rom & Hytter

The Lodge ligger på toppen av Romeleåsen, 167 meter over havet, og med den vakreste utsikten over Skåne. Her finner du 22 dobbeltrom. I hotellets Treetop Lodge er det 12 dobbeltrom og 1 suite. Fra alle rom i Treetop Lodge har du vakkert utsikt mot vest.

Hotellets 9 andre rom finner du i de hyggelige Lexington Cabins (som er små separate hus innredet med Lexington tapeter og tekstiler). The Lodge Cabins ligger flott plassert på små opplyste gangveier av tre, som forbinder hele området.

Alle Cabins er omgitt av blomster og trær. Samtlige rom holder samme standard og er innredet i beste New England stil med forskjellige fargekombinasjoner. På alle rom er der mulighet for å gjøre dobbeltsengen om til enkeltseng, men ikke i Suiten og Cabin nr. 18, da begge har en fast dobbeltseng.

Restaurant

I The Lodges restaurant, Heaven, serveres kun mat av meget høy kvalitet og med utsøkte smaker. Her lar kokkene seg inspirere av den svenske naturen, og benytter moderne metoder i tilberedningen av maten.

The Lodges ambisjon er å bruke nærproduserte og lokale produkter så lenge det er mulig. Hotellet setter stor ære i samarbeidet med de lokale produsentene. Likeledes bestreber de seg på å produsere det meste selv, som f.eks. hjemmelaget syltetøy, knekkebrød, sjokolader mv. Kort fortalt, på The Lodge får du matopplevelser av høyeste kvalitet og med stor allsidighet. Derfor kan man som gjest forvente mange kulinariske overraskelser under middagen.

Det dyktige kokketeamet med kjøkkensjef Patrick i spissen, komponerer hver sjette uke en ny 4-retters meny basert på sesongens råvarer. Den dyktige restaurantsjefen og sommelieren Jane, setter sammen vin- øl & alkoholfrie drikkepakker for deg.

Spaområde

Foruten den fantastiske utsikten over mark og skog, byr The Lodge Hotels Spaavdeling på deilig avslapning for kropp og sjel. En ekte svensk badstue og brusende varme jacuzzier utenfor på den store terrassen, er bare noen av de tingene som gjør at opplevelsen i hotellets Spa blir noe utenom det vanlige.

The Lodge Hotel & Spa

 • 22 rom
 • Hytter
 • Restaurant
 • Gourmet
 • Bar
 • Spaområde
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Massasje
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Les merLes mindre

Få tilbud til The Lodge Hotel & Spa

Prisgaranti - Du får alltid den beste prisen direkte fra destinasjonen.
Fyll ut skjemaet - Du får et tilbud så snart som mulig.
Du betaler alltid direkte til destinasjonen.

Dine informasjoner

Kundeservice

Du kan alltid kontakte vår kundeservice
hvis du har spørsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Kart

The Lodge Hotel & Spa
Södra Ugglarp 621
24798 Genarp

Skriv din adresse og få veibeskrivelse:

Finn Rute

Anmeldelser (4)

Charlotte Holte

Vi kommer tilbake

Min mann og jeg hadde et fantastisk golfopphold. Takk for riktig god service

Bo Zangenberg

God service og pris

Jeg kan klart anbefale bruk av siden med masse av informasjon og hurtige svar

Lars Seiler Hansen

Bruker dere alltid

Når jeg skal søke golfbaner i Sverige, så bruker jeg dere alltid - for det virker!

Janne Hansen

Fungerer perfekt

Jeg elsker golf i Sverige. Vi har reist dit hvert år i de siste 10 årene

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.