GOLF I HALMSTAD

GOLF I HALMSTAD

GOLF I HALMSTAD

GOLF I HALMSTAD

GOLF I HALMSTAD

GOLF I HALMSTAD

REGION HALMSTAD - SVERIGES GOLFHOVEDSTAD


Halland preges av en lang, enestående kyst med variert og spennende natur, noe man blant annet kan oppleve i de drøye 120 naturreservatene som finnes her. I nærheden av de kystnære byene Laholm, Halmstad, Falkenberg og Varberg finnes også noen av Sveriges mest berømte strender, som Mellbystrand, Tylösand, Skrea og Apelviken. Halland er også en populær helseregion med kjente spa- og wellnessfasiliteter.

Men det er ikke bare kysten som er verdt et besøk - Hallands innland bør også oppleves. Her finner du frodige skoger som dekker halve regionen, koselige landsbyer med masse liv, magiske sjøer og bekker, som innbyr til unik laksefiske og ordentlig villmark til jakt. Mulighetene for å komme seg rundt er mange; i kano, på sykkel, til hest eller til fots. Uansett hva du velger finnes det vandre-, vann- og sykkelruter, som oppfyller alle ønsker.

Halmstad - Sveriges Golfhovedstad

Halmstad har en lang tradisjon for golf. Den første banen ble åpnet i 1938, og ble raskt en av de mest berømte banene i landet. I dag er det 8 unike golfanlegg, som alle ligger i kort avstand til Halmstad sentrum – den lille byen med det store tilbudet.

Halmstad er Sveriges golfhovedstad, og regionen byr på mange valgmuligheter når det gjelder å velge den riktige banen. Variasjonen av banenes karakter, lengde og antall hull er stor, så her finnes det golfbaner for alle uansett handicap eller humør. Halmstad GK gir deg utfordringer i form av en mesterskapsbane, Tönnersjö GK byr på golf i naturskjønne omgivelser, og hvis du leter etter noe helt spesielt så finner du det helt sikkert i Halland – kanskje finner du din nye favorittbane!

UTVALGTE GOLFBANER OG GOLFRESORTS I HALMSTAD

HALMSTAD GK

Kanskje Sveriges vakreste golfopplevelse! Rangeres som et av Sveriges absolutt beste golfanlegg og har to fantastiske 18 hulls baner.

LES MER OM HALMSTAD GK

RINGENÄS RESORT

27 hulls golfbane, med restaurant og golfhotell, og flott beliggenhet med kort avstand til Sveriges golfstad, Halmstad.

LES MER OM RINGENÄS RESORT

HALMSTAD-TÖNNERSJÖ GK

Varierende 18-hulls golfbane, som ligger mellom Halmstad og Laholm, i et gammelt kulturlandskap, kupert med bakker og fossefall.

LES MER OM HALMSTAD-TÖNNERSJÖ GK

ANDRE AKTIVITETER I HALLAND

SPAOPPHOLD I HALLAND

Halland ligger i kort kjøreavstand fra Göteborg og har en av Sveriges vakreste kystlinjer. Her har kurstedtradisjonene herjet i flere hundre år, og fire av Sveriges mest sagnomsuste og luksuriøse spa-hotell ligger rett ved havet.

LES MER OM SPA & VELVÆRE I HALLAND

SPISESTEDER I HALLAND

Restaurantene og kroene i Halland byr på et gigantisk knippe matopplevelser. Vi tipser om koselige gårdsbutikker der fristende matdisker bugner av lokale råvarer og superfreshe delikatesser. Kom og smak på dem selv!

LES MER OM SPISESTEDER I HALLAND

HALLANDS STRENDER

Et eldorado for strandløver og badenymfer. Barnevennlige, langgrunne sandstrender fins i sør. Klippestrendene finner du i nord. Og svinger du av fra kysten, venter det sjøer, elver og massevis av supre badeplasser i innlandet.

LES MER OM STRENDER I HALLAND