SKÅNE - PGA SWEDEN NATIONAL

SKÅNE - PGA SWEDEN NATIONAL

SKÅNE - VASATORPS GK

SKÅNE - VASATORPS GK

SMÅLAND - ISABERG GK

SMÅLAND - ISABERG GK

VÄRMLAND - BILLERUDS GK

VÄRMLAND - BILLERUDS GK

VESTSVERIGE - HILLS GC

VESTSVERIGE - HILLS GC

GOLFREGIONER I SVERIGE - SÅ NÆR, SÅ MANGE MULIGHETER!

Sverige byr på et fantastisk utvalg av flotte golfbaner og mange av dem er heldige med et klima som gir en ekstra lang sesong. Gunstig beliggenhet gjør mange baner spilleklare fra grytidlig vår til sen høst – og i mange tilfeller året rundt. Dessuten er det viktigste på plass: Svenskenes golftradisjoner strekker seg helt tilbake til 1930-tallet. Det samme gjør historien til flere av banene deres. Det legger til rette for høye ambisjoner og dertil høy kvalitet.

Variasjonen er svenskenes styrke. Og noe av det som er mest unikt med den svenske golfverdenen er golfpakkene deres. Godt sammensatte tilbud som lar gjester oppleve storby, fjell, shopping og hotell – alt sentralt rundt det viktigste: Golfopplevelsen.

Grønne golfbaner strekker seg utover store deler av Sverige og det skal med andre ord godt gjøres ikke å finne golfdestinasjonen som gjør din golftur fullkommen.

Velkommen til golf i Sverige!

GOLF I SKÅNE

Skåne er mye nærmere enn du tror! I Skåne finner man et mangfold uten sidestykke innen naturopplevelser, mat og kultur. Regionen rommer noen av Europas flotteste golfanlegg inkludert både links- og park- og skogsbaner. Klimaet tillater i tillegg mange av banene å holde åpent nesten året rundt.

Les mer om golf i Skåne

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

Har man først vært i Småland, så blir man forelsket - så kort kan det oppsummeres! Den vakre naturen og de utfordrende og flotte banene er hele opplevelsen verdt. Til tross for den korte avstanden fra fastlandet er Öland et eget univers. Her finnes det masse hav og flest solskinnstimer enn noe annet sted i Sverige!

LES MER OM Golf i Småland

GOLF I VESTSVERIGE

Vestsverige byr på en herlig miks av storbyliv, naturopplevelser, mat i verdensklasse og et bredt spekter av spa- og golfanlegg. Vestsverige er kjent for den idylliske kyststripen fra Strömstad nedover mot Göteborg, men regionen er mer enn skjærgårdsperler. Her finnes nemlig også en rekke ulike golfbaner.

Les mer om Golf i Vestsverige


GOLF I VÄRMLAND

Regionen Värmland ligger vest i Sverige, og i det vestre hjørnet grenser den til Norge. Naturen er en vesentlig del av golfopplevelsen, og her innfrir Värmland på alle måter! Med varierte og spennende miljøer bestående av både enger, skjærgård og fjellterreng, er regionen rene paradiset for golfere.

les mer om Golf i Värmland

GOLF I HALLAND

Halland preges av en lang, enestående kyst med variert og spennende natur. Halmstad er Sveriges golfhovedstad, og regionen byr på mange valgmuligheter når det gjelder å velge den riktige banen. Variasjonen av banenes karakter, lengde og antall hull er stor, så her finnes det golfbaner for alle.

LES MER OM Golf I HALLAND

GOLF RUNDT VÄRNERN

Med Golf rundt Vänern kortet kan du spille golf fra banene åpner om våren, frem til de stenger den 31. oktober. Det er masse å se og oppleve rundt Vänern, både kultur og andre aktiviteter. Kortet kan kjøpes ved den respektive klubb eller på nettsiden. Alt i alt er Golf rundt Vänern en fantastisk feriemulighet.

LES MER OM Golf VED Värnern