HALMSTAD/HALLAND - HALMSTAD GK

HALMSTAD/HALLAND - HALMSTAD GK

SKÅNE - PGA SWEDEN NATIONAL

SKÅNE - PGA SWEDEN NATIONAL

SKÅNE - VASATORPS GK

SKÅNE - VASATORPS GK

GOLF RUNDT VÄRNERN - BILLERUD GK

GOLF RUNDT VÄRNERN - BILLERUD GK

GOLFREGIONER I SVERIGE - SÅ NÆR, SÅ MANGE MULIGHETER!

Sverige byr på et fantastisk utvalg av flotte golfbaner og mange av dem er heldige med et klima som gir en ekstra lang sesong. Gunstig beliggenhet gjør mange baner spilleklare fra grytidlig vår til sen høst – og i mange tilfeller året rundt. Dessuten er det viktigste på plass: Svenskenes golftradisjoner strekker seg helt tilbake til 1930-tallet. Det samme gjør historien til flere av banene deres. Det legger til rette for høye ambisjoner og dertil høy kvalitet.

Variasjonen er svenskenes styrke. Og noe av det som er mest unikt med den svenske golfverdenen er golfpakkene deres. Godt sammensatte tilbud som lar gjester oppleve storby, fjell, shopping og hotell – alt sentralt rundt det viktigste: Golfopplevelsen.

Grønne golfbaner strekker seg utover store deler av Sverige og det skal med andre ord godt gjøres ikke å finne golfdestinasjonen som gjør din golftur fullkommen.

Velkommen til golf i Sverige!

GOLF I SKÅNE

Skåne er mye nærmere enn du tror! I Skåne finner man et mangfold uten sidestykke innen naturopplevelser, mat og kultur. Regionen rommer noen av Europas flotteste golfanlegg inkludert både links- og park- og skogsbaner. Klimaet tillater i tillegg mange av banene å holde åpent året rundt.

Les mer om golf i Skåne

GOLF I HALLAND

Halland preges av en lang, enestående kyst med variert og spennende natur. Halmstad er Sveriges golfhovedstad, og regionen byr på mange valgmuligheter når det gjelder å velge den riktige banen. Variasjonen av banenes karakter, lengde og antall hull er stor, så her finnes det golfbaner for alle.

LES MER OM Golf I HALLAND

GOLF RUNDT VÄRNERN

Med Golf rundt Vänern kortet kan du spille golf fra banene åpner om våren, frem til de stenger den 31. oktober. Det er masse å se og oppleve rundt Vänern, både kultur og andre aktiviteter. Kortet kan kjøpes ved den respektive klubb eller på nettsiden. Alt i alt er Golf rundt Vänern en fantastisk feriemulighet.

LES MER OM Golf VED Värnern