GOLF I ÖLAND

GOLF I ÖLAND

GOLF I ÖLAND

GOLF I ÖLAND

GOLF PÅ ÖLAND

Öland har er en fantastisk setting for en unik golfopplevelse, og golfbanene på øya er alltid av høy kvalitet. Naturen på øya er uforlignelig og tilbyr blant annet det fantastiske, vakre naturlandskapet Alvaret, som ligger på UNESCOs verdensarvliste.


KART OVER GOLFBANER OG HOTELL PÅ ÖLAND

Golfbane
Hotell
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antall hull:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antall stjerner:

Vil du spille golf i vakker natur, og med varierende banekarakter, kan du besøke solsikre Øland. Sveriges mest populære golfbaner og den vakre naturen gjør golfopplevelsen til noe helt spesielt. Det er lett å forelske seg i Øland - lyset, naturen, strendene, solen og menneskene bidrar til å forsterke helhetsinntrykket.

Øland er Sveriges nest største øy og har alltid vært synonymt med svensk sommer og turisme. Men takket være det milde klimaet har også golfspillerne søkt seg dit. Øland er naturskjønt med et bredt og interessant tilbud av golfbaner. Det er stor variasjon, alt fra frodige til utfordrende parkbaner, så her er noe for enhver smak.

Aktiviteter for hele familien...

Når golfrunden er slutt, tillbyr Øland også et bredt spekter av aktiviteter, restauranter, fornøyelser og mye annet til hele familien eller venneflokken. Her finnes både en zoologisk hage, boxcarland og go-cart. Men også interessant natur i Alvaret-området - et 37 kilometer langt og 15 kilometer bredt naturområde med kalkstein - og øya Blå Jungfrun – heksenes øy!

Øland er smak, avslapping, aktiviteter, historie og møter mellom mennesker. Øland bidrar ganske enkelt til livskvalitet! Her kan du oppleve det magiske lyset, de friske vindene og de spesielle duftene. Lavvannsstrender og dype steinbrudd. Moderne kunst og tradisjonelt håndverk. Jernalderbyer og vikinggraver. Golfbaner og bueskyting.

...hele året rundt

Øland om sommeren har noe for alle, uansett interesser eller lommebok. Vegetasjonen i skogene, på engene og på Alvaret. Man kan bade, og barna kan leke i vannkanten. Kunst og håndverk. Svensk og skandinavisk historie - og fornøyelser, med alt fra zoologisk hage til nattklubber. Øland er også den svenske kongefamilies sommerresidens. Slottet Solliden, som ligger ved øya største by, Borgholm, er deres private sommerbolig.

Men Øland er så mye mer enn sommer og lavvannsstrender. Øland er faktisk blitt kåret til verdens 20. vakreste øy i reisemagasinet Condé Nast. Øland er noe helt spesielt – året rundt.


GOLFVIDEO ÖLAND