GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

GOLF I VESTSVERIGE

VESTSVERIGE - STORBYLIV, NATUROPPLEVELSER OG MASSER AV GOLF


Vestsverige byr på en herlig miks av storbyliv, naturopplevelser, mat i verdensklasse og et bredt spekter av spa- og golfanlegg. Med Bohusläns kystlinje, Dalslands villmark, storbyen Göteborg og kulturelle Västergötland, dekkes alle behov. Pluss noen til!

Frister padling i Dalsland, skjærgårdsferie i Bohuslän og shopping i Västergötland? Vestsverige har familieattraksjoner, kultur og mat i verdensklasse. Pluss en av Europas mest sjarmerende storbyer – Göteborg.

Vestsverige er kontrastenes region med variert natur. På reise gjennom regionen kan du oppleve de åpne slettene i Västergötland, glatte granittklipper og sjarmerende fiskevær i Bohuslän, samt dype skoger og mange innsjøer i Dalsland.

Golf i Vestsverige – Storbygolf og vakre naturopplevelser

Vestsverige er kjent for den idylliske kyststripen fra Strömstad nedover mot Göteborg, men regionen er mer enn skjærgårdsperler. Her finnes nemlig også en rekke ulike golfbaner. Både små og store, skog-, park-, seaside- og herregårdsbaner, veltrimmede greener og utfordrende rough i kupert terreng. Og de fleste med fantastisk havutsikt!

Her finner du utfordringer både for nybegynnere og erfarne spillere, og nærheten til havet setter naturligvis en ekstra deilig ramme på opplevelsen. Vestsverige byr også på et herlig gastronomisk tilbud med et spiskammer fylt til randen av kreps, reker, østers og hummer. I tillegg er holmer, strender og andre aktiviteter aldri langt unna om du vil gjøre noe annet eller bare hvile ut mellom slagene.

Les mer om Vestsverige: https://www.vastsverige.com/

Nordea Masters 2018

Årets Nordea Masters blir noe helt spesielt! Turneringen er flyttet til Hills G&SC, bare 10 minutter fra Gøteborg sentrum. Turneringen holdes i perioden 16. - 19. august, og er en opplevelse du ikke bør gå glipp av. Hold deg oppdatert om turneringen og kjøp billetter her!

UTVALGTE GOLFBANER OG GOLFRESORTS I VESTSVERIGE

FJÄLLBACKA GK

En utfordrende bane, som minner om linksgolf, og det er viktig å ta med vinden i beregningen under spill, når du spiller denne vakre golfbanen, da sjøen er like ved banen.

LES MER OM FJÄLLBACKA GK

FORSBACKA GK

En 18 hulls skog- og parkbane, vakkert anlagt rundt Forsbacka innsjø, hvor de første ni hullene er preget av å være en åpen parkbane med en rekke vandhazader.

LES MER OM FORSBACKA GK

GULLBRINGA G&CC

Velpleiet 18 hulls bane omgitt av vakker bøkeskog og enger, med brede og sjenerøse fairways og greens med en behagelig myk overflate som gir hver golfspiller en flott opplevelse.

LES MER OM GULLBRINGA G&CC

HILLS G&SC

Golfanlegg i verdensklasse i Göteborg-regionen, designet etter de klassiske kvaliteter, som gjør at du får en utfordrende opplevelse og samtidig får nyte naturen.

LES MER OM HILLS GOLF & SPORTS CLUB

LYCKORNA GK

Seaside- og parkbane, med en vakker utsikt til sjøen og bølgene i landskapet gjør denne banen til en spennende og utfordrende golfopplevelse, kun 65 km nord for Göteborg.

LES MER OM LYCKORNA GK

LYSEGÅRDENS GK

En uoppdaget 18 hulls golfperle på Kungälv nord for Göteborg, med raske greens, kupert terreng og et fantastisk variert design og som byr på Vestsveriges høyeste strømfall.

LES MER OM LYSEGÅRDENS GK

LÄCKÖ GK

En av Vestergøtlands beste golfbaner, i nærhet av Väneren, hvor mange av hullene bringer spilleren inn i områder isolert fra resten av banen og øvrige spillere.

LES MER OM LÄCKÖ GK

MJÖLKERÖDS GK

En av vestkystens mest besøkte golfbaner, et virkelig golfparadis i Norra Bohuslän. Banen er en blanding av skogs- og parkbane, og den ligger nydelig og pent i den fine natur.

LES MER OM MJÖLKERÖDS GK

ORUST GK

Golfbane i toppklasse med linkskarakter og med havutsikt fra nesten alle 18 hullene. Betraktes som en av Sveriges vakreste seasidebaner med et fantastisk variert miljø.

LES MER OM ORUST GK

STRÖMSTAD GK

Vakker 18 hulls golfbane med bratte klipper og en spektakulær utsikt over det nordlige Bohuslän, som har en nydelig natur og mildt klima.

LES MER OM STRÖMSTAD GK

ÖIJARED RESORT

Sveriges største golfanlegg i nærheten av Göteborg med 4 forskjellige baner der naturen er en fellesnevner både på banene og på hotellet.

LES MER OM ÖIJARED RESORT

ANDRE AKTIVITETER I VESTSVERIGE

SPA I VESTSVERIGE

Nyt Västsveriges herlige spa-anlegg! Frister det med en aktivitet som bringer deg effektivt bort fra hverdagen? Västsverige byr på en bred palett av skjønne spa-opplevelser. Her tipser vi om de beste.

LES MER OM SPA I VESTSVERIGE

NATUR I VESTSVERIGE

Det er noe magisk med Västsverige og den varierte og utrolig vakre naturen her. På reise gjennom regionen kan du oppleve vakre sletter, berg og skoger, glatte granittklipper samt dype skoger og mange innsjøer i Dalsland.

LES MER OM NATUR I VESTSVERIGE

SKALLDYRSAFARI

Bli med ut på skalldyrsfiske, og nyt nykokte skalldyr, blåskjell eller ferske østers langs sjøkanten og avslutt dagen innendørs i koselige omgivelser med et herremåltid - gi deg selv en opplevelse du sent glemmer i Vestsverige!

LES MER OM SKALLDYRSAFARI