GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

GOLF I SMÅLAND & ÖLAND

SMÅLAND & ÖLAND - FANTASTISKE GOLFOPPLEVELSER


Tyttebær, ro og gigantiske furuskoger. Barnelatter, revolverskudd og Astrid Lindgrens forunderlige og eventyrlige verden. Kjempenaturreservater, Sveriges nest største sjø og skjærgård - Småland rommer det hele.

Foruten noen av de beste og mest avvekslende golfbanene i hele Sverige, får du også fantastiske naturopplevelser. Alle banene er vakkert integrert i den flotte smålandske naturen, og du kan derfor nyte klipper, sjøer, steingjerder og bølgende bakker mens du spiller golf.

Har man først vært i Småland, så blir man forelsket - så kort kan det oppsummeres! Den vakre naturen og de utfordrende og flotte golfbanene er hele opplevelsen verdt. Sammen med de mange andre aktivitetene, som kajakkroing, vandreturer, mountainbike, fornøyelsesparken High Chaparral, Jönköping og mye mer, har Småland aktiviteter for alle – store som små, golfspiller eller ikke.

Golf på Öland - alle golfspilleres paradis

Öland er lang og ekstremt smal; nesten 140 kilometer lang og ikke mer enn 15 kilometer i bredden – for det meste bare 10. Til tross for den korte avstanden fra fastlandet er Öland et helt eget univers. Öland skiller sig nemlig på mange måter fra det øvrige Syd-Sverige. Her finner du ikke de store mørke barskogene som ellers i Sverige. Heller ikke de uttallige sjøene, og i hvert fall ingen, som en fastlandssvenske ikke ville kalt noe annet enn pytter. Til gjengjeld finnes selvfølgelig masse hav og flest solskinnstimer enn noe annet sted i Sverige!

Det er unikt at en øy, med knapt 25.000 innbyggere, kan tilby hele syv golfbaner. Öland danner rammene om en vidunderlig golfopplevelse, og golfbanene på øya er alltid av høy kvalitet. Den ölandske naturen er uforlignelig, og byr blant annet på det eventyrlig vakre naturlandskapet Alvaret, som er på Unescos verdensarvsliste.

Vil du spille golf i vakker natur og med varierende banekarakter, bør du besøke solsikre Öland. Sveriges mest populære golfbaner og den vakre naturen gjør golfopplevelsen til noe helt spesielt, og det er lett å forelske seg i Öland - lyset, naturen, strendene og solen bidrar til å gjøre hele opplevelsen unik.

Golf Unlimited - 3 x golf og 2 x overnatting for kun 3295 SEK

I samarbeide med utvalgte hoteller og golfklubber i Jönköping tilbys tre golfdager med to overnattinger for kun 3295 SEK. Spill golf på utfordrende og spennende baner ved byen, eller bruk den unike linksbanen på Sand GC.

Les mer om hvilke golfklubber og hoteller som inngår i tilbudet: GolfUnlimited

UTVALGTE GOLFBANER OG GOLFRESORTS I SMÅLAND & ÖLAND

EKERUM RESORT

Unn deg selv en av Ölands beste golfanlegg. De to 18-hullsbanene, Lange Jan og Lange Erik, byr på en flott kombinasjon av golf og utendørs opplevelse.

LES MER OM EKERUM RESORT

HOOKS HERRGÅRD

Et av Sveriges beste golfresort med 36 hull i fantastiske omgivelser, de beste golf-, gourmet- og spaopplevelsene du måtte ønskeog en historisk herregård fra 1778.

LES MER OM HOOKS GK - HERRGÅRD

ISABERG GK

En av Sveriges største og mest naturskjønne golfsentre med to flotte 18 hulls park-og skogsbaner med mye vann i spill; her finner du utfordringer for alle nivåer!

LES MER OM ISABERG GK

RYFORS GK

18 hulls moderne golfbane med generøse fairways og store bølgende greener i nærheten av Jönköping i Småland, beliggende i et vakkert landskap.

LES MER OM RYFORS GK

SAND GC

18 hulls inlands linksbane i Jönköping, med en unik banelayout som gjør at du føler at du spiller på en linksbane på Irland eller Skottland; en ekte golfopplevelse for livet!

LES MER OM SAND GC

ANDRE AKTIVITETER I SMÅLAND OG ÖLAND

KULTURGUIDE I SMÅLAND

Småland er kjent for sine innovative entreprenører. Møbeldesignere og glasskunstnere har satt sitt preg, men også forfattere, forskere og kunstnere har formet regionen. Her er våre tips til hva du bør oppleve.

LES MER OM KULTUR I SMÅLAND

ÖLAND I SMÅLAND

Öland er en av Sveriges mest solsikre plasser. Hvis du drar hit, er sommerfølelsen garantert. Pluss at øya rommer mengder av spenstige severdigheter og aktiviteter å fylle dagene med!

LES MER OM ÖLAND I SMÅLAND

FERIE I SMÅLAND

Lille Småland byr på store severdigheter. Bare tenk på Astrid Lindgrens Verden, det berømte Glasriket og øyene Öland og Visingsö! Les videre, og få med deg høydepunktene i regionen!

LES MER OM FERIE I SMÅLAND