GolfersGlobe har skrevet en fin artikkel om NordicGolfers og vår forretning

Les videre og lær oss bedre å kjenne...

50.000 golfere benytter nisjebyråer

Bak NordicGolfers.com står makkerparet Jess Krelskov og Christian Mathiassen, som i mange år har hatt en spesiell forkjærlighet for svenske og tyske golfbaner.

Derfor er NordicGolfers.com også det danske byrået med den mest spesialiserte kunnskapen og kjennskapen til golfreisemarkedet i nettopp disse to landene.

NordicGolfers, som også driver portalene GolfTyskland.dk og GolfSverige.dk, er ikke et golfreisebyrå i tradisjonell forstand.

Ved å tenke utradisjonelt har byrået siden 2006 vokst seg store på en veldefinert strategi om å satse på de nære markedene. Og der de fleste golfreisebyråer satser på golfdestinasjoner i Syd-Europa og langt fjernere destinasjoner, og selger fulle golfpakker med både hotell, golf, fly og bil, så formidler NordicGolfers.com utelukkende golftilbud til sluttbrukerne.

Fra starten av har forretningsmodellen vært å formidle avtaler mellom eksempelvis danske golfturister og svenske golfbaner. Golfturistene sørger selv for transporten til utlandet, hvilket er forholdsvis ukomplisert når det dreier seg om de skandinaviske landene og Tyskland.

Få 3 tilbud gratis

NordicGolfers.com har en stor og velfungerende kundeservice-avdeling der all kontakt foregår på dansk, og vil man heller ha en kjør-selv-ferie til for eksempel Sverige eller Tyskland, er det enkelt å innhente 3 gratis og uforpliktende tilbud.

- Vi har ingen fordyrende mellomledd, og kundene får alle priser direkte fra våre samarbeidspartnere, dvs. hotellene, golfbanene og resortene rundt om i Europa, forklarer Jess Krelskov.

Jess Krelskov forteller videre at NordicGolfers.com gjennom drøyt 10 år har bygget opp en inngående kjennskap til markedene i både Sverige og Tyskland, og derfor er i stand til å råde og veilede kundene så de får det perfekte golfoppholdet.

På NordicGolfers.com kan golfspillere få det fulle overblikk over de beste golfbanene, golfpakkene, hotellene og resortene i de enkelte landene. Strategien har vært så suksessrik at det i dag er etablert samarbeide med både de svenske og tyske turistorganisasjonene VisitSweden, det svenske golfforbundet og Tysk Turistinformasjon.

Men det stopper ikke med Sverige og Tyskland, forteller Christian Mathiassen.

- NordicGolfers.com har samarbeidsavtaler med over 550 golfbaner i 22 forskjellige land. Sverige og Tyskland er de store toppscorerne, men vi har i dag også avtaler med golfbaner og resorter i land som Spania, Italia, Belgia, Bulgaria og Frankrike.

Ifølge Christian Mathiassen formidler NordicGolfers.com hvert år avtaler for over 50.000 golfspillere, og tallet stiger jevnt år for år.

Flere planlegger selv ferien

Danskenes reisevaner endrer seg, og flere og flere golfere kaster seg ut i å planlegge golfferien selv. Men selv om kjør-selv-ferier til nærdestinasjoner som Sverige og Tyskland er noe annet enn å dra på tur til Thailand eller Syd-Afrika, så kan det allikevel raskt vise seg at det er en masse arbeide forbundet med å få booket turen.

Det kan både være snakk om en språkbarriere man må forholde seg til, og så må man vente på svartider fra klubbene samt velge mellom baner og hoteller, som man ikke nødvendigvis har tilstrekkelig god nok kjennskap til.

Blir det for mye styr, så kan NordicGolfers.com gjøre jobben for deg.

- Vi viser et stort utvalg av golfsteder på våre sites, og vi hjelper med å innhente gode tilbud til våre brukere. På sidelinjen er vår kundeservice alltid tilgjengelig, og vi tilbyr hjelp og rådgivning i forbindelse med booking av golfturen. Enkelt og greit, uttaler Christian Mathiassen.

NordicGolfers.com skiller seg ut fra de mer tradisjonelle reisebyråene ved å ha veldig mange steder å vise frem fra hver enkelt destinasjon. Dermed blir det enklere for brukerne å ta en beslutning, både når det gjelder valg av hotell/resort og golfbaner.

Nabolandene favoritter

Selv om NordicGolfers.com formidler tilbud til 22 forskjellige land, så er Sverige og Tyskland fortsatt de store favorittene blant danske spillere.

Ifølge Jess Krelskov er bl.a. Tyskland en populær destinasjon fordi tilbudet av kvalitetsbaner er så stort. Samtidig får man en golftur som er annerledes enn det man får i Danmark, og til ytterst fornuftige priser.

- De fleste som har reist i Tyskland og Sverige opplever at man får mye mer for pengene, og selv om vi er naboland så er golfopplevelsene allikevel helt forskjellige, uttaler Jess Krelskov.

Kilde: GolfersGlobe, Søren Barnak