4000 gjester booket seg inn på svensk golfhotell før åpningen

Nordvest-Skånes første hotell, beliggende ved en golfbane, har åpnet – Europatour golfpro´en Joakim Lagergren fikk æren av å innvie det nye, unike hotellet!

Lydinge Resort i Hyllinge, rett utenfor Helsingborg, har satset 30 millioner SEK på et helt nytt hotell beliggende ved golfbanen. Investeringen har, allerede før åpningen av hotellet, tiltrukket en del oppmerksomhet.

”Før åpningen hadde vi booket 4000 personer inn på hotellet. Vi er veldig glade for at så mange er nysgjerrige på oss og vil besøke vår region”, siger Björn Gibrand, VD for Lydinge Resort.
Hotellet, med 43 rom, eies av familien Gibrand, akkurat som golfbanen som ligger inntil hotellet og lokker mange golfere til å overnatte og spille golf. Gjestene spiller ikke bare på Lydinges egen golfbane, Lydinge booker også flere hundre gjester som spiller på noen av nabobanene, noe som er veldig positivt for Skåne-regionen.

”Vi har et fantastisk utvalg av golfbaner i nordvest-Skåne, alt fra Pay & Play baner til Europatour baner, hvilket gjør at vi har en pakke for alle type golfere, uansett hvilket nivå man ligger på”, siger Björn.

Les mer og se golfpakker fra Lydinge Golf Resort

Innvielsen av hotellet foregikk 2. august hvor ingen andre enn europatourspilleren Joakim Lagergren, rangert 4. beste svenske golfspiller, klippet båndet. Susan Cardell, markedssjef i Åstorp, samt Stefan Minell, ordfører for Skånes golfforbund, holdt begge en tale hvor de begge meget tydelig la vekt på at Lydinges satsing er viktig for regionen og turismen i kommunen.

Hotellet drives året rundt, og de håper å kunne tiltrekke seg hotellgjester, som leter etter noe utenfor Helsingborg sentrum og som ønsker en mer ”resortopplevelse”.

Om Lydinge Golf Resort

Lydinge Resort ligger i Hyllinge, i Åstorp kommune. Golfbanen er bygget og drives av familien Gibrand, og åpnet i 2004 med en 18 hulls golfbane i full lengde samt en 7 hulls korthullsbane, driving range og treningsområde. Klubben har i dag 750 medlemmer. I hotellbygningen finner du 43 rom fordelt på enkelt- og dobbeltrom og suiter, et festlokale, som kan romme 100 personer, og en frisørsalong. Anlegget tilbyr også 5 møtelokaler.

Les mer og se golfpakker fra Lydinge Golf Resort