Nye tiltak på Lydinge skaper stor suksess!

Lydinge Resort er den første golfresorten i Sverige til å innføre ”all inclusive”-medlemskap.

- Vi har tidligere sett denne formen for medlemskap, primært i USA, men aldri i Sverige. Derfor er det artig å skape noe nytt. Siden lanseringen har mange kolleger i bransjen ringt og spurt hvordan det har gått, sier Björn Gibrand, CEO for Lydinge Resort.

Lydinge Resort ligger i Hyllinge, 10 km utenfor Helsingborg, og har satset stort på et nytt golfmedlemskap – et livsstilsmedlemskap. Et medlemskap som ikke finnes i Sverige, men som Lydinge er overbevist om vil endre golfspillerens måte å se på sin hjemmeklubb.

Kun 24 timer etter lanseringen 1. mai 2019 ble medlemskapet utsolgt, og nå er det venteliste for de som er interessert i medlemskapet for neste år. En venteliste som allerede har over 50 personer oppført.

LES MER OM LYDINGE RESORT OG SE GOLFPAKKER

- Mottakelsen har vært helt utrolig. Vi har måttet arbeide mange ekstra netter for å klare administrasjonen av den store interessen. Men det gjør vi gjerne, sier Björn.

Björn mener at golfspillere i dag betaler sin medlemsavgift og deretter kun får adgang til golfspill hos deres klubb. Han vil endre det, så han ser sin golfklubb som et møtested, hvor man kan tilbringe tid sammen med sin familie og venner, både på og utenfor golfbanen. Lydinge Resort har bygget opp mange forskjellige virksomheter de siste 15 årene, og nå kan golfspillerne fullt ut benytte hele anlegget. Derfor ble det laget et "all inclusive"-medlemkap, hvor Lydinge fokuserer på livsstilen som et deilig golfmiljø kan tilby, og ikke kun golfspillet i seg selv. Det lyktes riktig bra!

Utover golf, gratis gruppetrening og gratis rangeballer, omfatter livsstilsmedlemsskapet fri adgang til sauna og jacuzzi, shuttle service, samt en konto i klubbhuset, så man som medlem ikke behøver å ha med seg lommeboken sin. Lydinge har også store rabatter på anleggets aktiviteter, ikke kun for medlemmer, men også for deres familie, slik som massasjebehandlinger, klipping hos frisøren, eksklusive restaurantbesøk og mye mer.

- På noen golfbaner i USA er det ett medlemskap til golfbanen og et annet medlemskap til "the Social Clubhouse". Vi har forsøkt å slå to fluer i ett smekk og skapt helheten. Og vi har allerede merket stor endring i klubben. I dag kan medlemmer komme om morgenen, bade i jacuzzien, spise frokost på terrassen og deretter fortsette med de aktivitetene de har planlagt for dagen, sier Björn.

Inspirasjonen til medlemskapet kommer fra noen golfresorter i USA, som familien Gibrand har besøkt mange ganger, sier Björn. Lydinge har også hentet inspirasjon fra andre vellykkede bransjer, som fitnessentres populære gratis gruppetrening. Dette har Lydinge også tatt til seg, og gratis golf-gruppetrening er også inkludert i livsstilsmedlemskapet.

LES MER OM LYDINGE RESORT OG SE GOLFPAKKER