Jubileumsfeiring på Hotel Tylösand i hele 2020

Hotel Tylösand feirer ikke bare ett, men to gylne jubileer i 2020.

 

Det er 100 år siden AB Tylösands Havsbad ble dannet, og 25 år siden Björn Nordstrand og Per Gessle tok over som eiere og startet en ny og spennende reise. Det skal selvfølgelig feires hele året – alt sammen under temaet "100 års kjærlighet".

Dristige iverksettere
Det var en liten gruppe av visjonære som, drevet av den voksende tendensen med havbadning, allerede i 1912 hadde oppsøkt det gamle smuglerredet ved Tylösand. De syntes de hadde funnet den perfekte badebyen, hvor de fleste andre bare så et stykke nytteløst land med flyvende sand. Men iverksetterne vant, og de har fortsatt gjennom årene. Allerede i 1915 ble det bygget en kro, med fotografen Johan Hallberg i spissen. I 1931 fik kroen selskap av to mektige funkisbygninger, i form av Restaurant og Hotel Tylöhus. Tylösand har siden da fortsatt å vinne hjertene hos beboerne i Halmstad, så vel som hos resten av svenskene og gjester fra andre land.

Nye eiere

Men det er ikke bare hotellet som har jubileum. I 2020 er det også 25 år siden Per Gessle og Björn Nordstrand overtok som eiere. Fellesnevneren var røttene i Halmstad, følelsene for Hotel Tylösand og overbevisningen om at de kunne gjøre noe spennende for hotellets fremtid. Og som Per Gessle sa: "Jeg har tross alt brukt en mindre formue i baren, så det er vel kun på sin plass at jeg får en sjanse for å få noen av pengene tilbake."

Den noe uventede konstellasjonen mellom forretningsmannen Nordstrand og den internasjonale popstjernen Gessle viste seg å være den vitamininnsprøytningen som Hotel Tylösand trengte for å skrive kanskje det mest spennende kapittelet i sin historie. I løpet av de siste 25 årene har Hotel Tylösand blitt omdannet til en unik hybrid av moderne hotellopphold med 230 rom, Sveriges største fotokunstgalleri, prisbelønnet spa og konferanser hele året rundt.


100 år med kjærlighet

Jubileumsåret feires med en stor utstilling på hotellet - "100 år med kjærlighet" - pluss en rekke andre aktiviteter, slik som en ny dokumentar. Videre vil Hotel Tylösand gjerne høre hotellgjestenes beste kjærlighetshistorier gjennom årtiene i forbindelse med jubileumstemaet ”100 år med kjærlighet”.

Videre vil det være masse aktiviteter, bestående av blant annet et sandwichbord til 100 SEK, comeback til 70-årenes initiativ "Billig mandag", Sveriges premiere på en utstilling med verdensfotograf David Yarrow, et stort ”fotohjerte” ute på klippene ved hotellet og ikke minst swim-in kino med romantiske klassikere for alle hjerter som banker i poolen på The Spa.

Kort sagt, jubileumsåret 2020 går ikke ubemerket hen på Hotel Tylösand.

Les mer om Hotel Tylösand og se golfpakker