GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

GOLF I SKÅNE

SKÅNE - SVERIGES GOLFMEKKA


Skåne er mye nærmere enn du tror! I Skåne finner man et mangfold uten sidestykke innen naturopplevelser, mat og kultur. De korte avstandene er et ekstra trumfkort – det tar knapt en time fra den ene enden av regionen til den andre. Å bli kjent med landskapet er lett; det flate terrenget åpner for sykling, dressintråkking og nydelig natur. Med sitt varme og fine klima har de mange golfbanene i Skåne en lang sesong.

Vil du krydre reisen litt ekstra så rommer Skåne nesten 200 slott og herregårder. Samtidig er regionen en drøm for både gårdsbutikkentusiaster og hageelskere som vil oppleve parker i kombinasjon med gourmetmat, utstillinger og grønne festivaler.

Golf i Skåne – Et ekte golfparadis

Regionen rommer noen av Europas flotteste golfanlegg inkludert både links- og park- og skogsbaner og flere anlegg har arrangert internasjonale store turneringer som Solheim Cup og Europa Touren. Klimaet tillater i tillegg mange av banene å holde åpent nesten året rundt.

Skåne er også en kontrastfylt region med et stort mangfold både når det kommer til naturopplevelser, mat og kultur. Hva med å kombinere golfferien med en sykkeltur i bølgete, grønt terreng på Österlen og herskapelig nattesøvn på en av Skånes flotte slott?

UTVALGTE GOLFBANER OG GOLFRESORTS I SKÅNE

BARSEBÄCK RESORT

Masters Course og Donald Steel er begge noen av de beste skogbaner i hele Norden; en golfopplevelse du vil huske resten av livet!

LES MER OM BARSEBÄCK RESORT

BEDINGE GK

Sveriges sydligste golfklubb med en flatt og åpen parkbane som egner seg både for de litt mindre vane og for elitespillere.Golfbaner i Sverige, golfpakker i Sverige, svenske golfhoteller, svenske golfresorts

LES MER OM BEDINGE GK

BOKSKOGENS GK

Banen har i mangen år vært kjent som en av Sveriges beste 36-hulls golfbaner, med lett kupert fariways, velplasserte vannhinder og fairway bunkers.

LES MER OM BOKSKOGENS GK

BOSJÖKLOSTER GK

En fantastisk svensk parkbane, i naturskjønne omgivelser, med raske og flotte greens, godt beskyttet av bunkere.

LES MER OM BOSJÖKLOSTER GK

BÅSTAD GK

Golfbanene, Nya og Gamla Banan, har forskjellige egenskaper og er tegnet av arkitektene Hawtree & Taylor og Tommy Nordström.

LES MER OM BÅSTAD GK

ELISEFARM GOLF CLUB

Et anlegg, med fantastisk utsikt over Ringsjøen, som byr på et avslappet miljø med alt hva du trenger for den perfekte opplevelse.

LES MER OM ELISEFARM GOLF CLUB

FALSTERBO GK

En perle av en linksbane, som ligger på et spesielt vakkert område i naturreservatet Flommen, hvor du er nærmest garantert å spille i vind.

LES MER OM FALSTERBO GK

HINTON GOLF CLUB

Hintons Golf Club tilbyr stor variasjon på sine tre vakre og unikke baner i Malmø; Rönnebäck, Sofiedal og  Kvarnby.

LES MER OM HINTON GOLF CLUB

KÄVLINGE GK

18 hulls bane ved Kävlingeåen, med tusinvis av trær og busker, som gir banen en parkkarakter, som blir sterkere for hvert år.

LES MER OM KÄVLINGE GK

LJUNGHUSENS GK

En av de beste golfbanene i Norden og en av Sveriges eldste golfklubber. Her finner du 27 hulls linksbane i de mest fantastiske omgivelser i Skåne.

LES MER OM LJUNGHUSENS GK

PERSTORPS GK

18 hull med en sjarmerende blanding mellom park- og skogbane, og mange tekniske utfordringer, er dette en heldags opplevelse i Nord-Skåne.

LES MER OM PERSTORPS GK

PGA SWEDEN NATIONAL

Et anlegg som er skapt for å kunne arrangere de største internasjonale turneringer. Med seks forskjellige tees tilbys det utfordringer på alle nivåer.

LES MER OM PGA SWEDEN NATIONAL

S:T ARILD GK

18 hulls parkbane med en flott beliggenhet i nordvest Skåne, omgitt av de populære turistområdene Viken, Mölle, Skäret, Arild og Höganäs.

LES MER OM S:T ARILD GK

TOMELILLA GOLF & HOTEL

En fantastisk 18 hulls åpen parkbane i variert natur og med en utfordrende layout hvor flere store mesterskap har blitt holdt.

LES MER OM TOMELILLA GOLF & HOTELL

TOREKOVS GK

En vakker klassisk linksbane på Bjärehalvøya, med havutsikt fra alle hull og en fantastisk uberørt havbris, som byr på stor variasjon i spillet.

LES MER OM TOREKOVS GK

VASATORPS GK

54 unike hull spredt ut på fire forskjellige baner av forskjellig karakter, med høy internasjonal standard og en avslappet atmosfære.

LES MER OM VASATORPS GK

ÖRESTADS GK

45 hulls anlegg kjent for sin høye standard og sitt gode rykte. Her finner du en ekte Skånsk bane med åpen park og typisk hekk.Golfbaner i Sverige, golfpakker i Sverige, svenske golfhoteller, svenske golfresorts

LES MER OM ÖRESTADS GK

ÖSTERLENS GK

Her finner du to fantastiske 18 hullsbaner av vidt forskjellig karakter, og en 6 hulls par 3 bane, som alle gir adgang til spill uten lange køer.

LES MER OM ÖSTERLENS GK

ANDRE AKTIVITETER I SKÅNE

DET SKÅNSKE MATFATET

Idylliske Skåne, "Sveriges trädgård" er velsignet med et stort mangfold av skalldyr, kjøtt, meieriprodukter, frukt og grønnsaker. Regionen er simpelthen herlig når det gjelder kjærligheten til mat og drikke.

MAT OG DRIKKE I SKÅNE

SPA & VELVÆRE I SKÅNE

Skåne-regionen har en lang tradisjon av kurbad og her finnes mange avkoblende SPA-anlegg. Pass på å kombinere hotelloppholdet med en aktivitet som golf, sykling eller et minnerikt gårdsbesøk.

SPA & VELVÆRE I SKÅNE

NATUR I SKÅNE

Skåne er Sveriges sørligste distrikt og et av Nord-Europas mest fruktbare jordbruks-områder. Her finner man et omfattende tilbud av nasjonalparker, steinbrudd, sjøer og underjordiske grotter.

NATUROPPLEVELSER I SKÅNE