Sveriges beste golfhotell er...

Golf Digest har kåret Sveriges beste golfhotell - les videre og se hvilket!

Golf Digest har laget en liste over Sveriges 20 beste golfhoteller, og på 1. plassen ligger Hooks Herrgård.

Hooks herregård har aner fra 1300-tallet, og er i dag et veletablert herregårdshotell med et bredt utvalg, både for de som reiser alene og for store grupper med høye krav til et konferanseanlegg.

Hoksøen og golfbanen danner en vakker ramme om herregårdens elegante hovedbygning og fløy. I over 50 år har familien Edberg, som driver Hooks herregård, skjemt bort gjestene og sørget for en god opplevelse.

Golf Digest skriver følgende om Hooks Herrgård:
Som golfhotell er Hooks Herregård et lite svensk standardverk. Med to 18 hulls golfbaner, som komplementerer hverandre, får vi både det vakre og det lekne på Parkbanen, og det mer utfordrende og magiske på Skogbanen. Alt finnes innenfor rekkevidde en kort spasertur fra knutepunktet, som den vakre herregårdsbygningen utgjør. I tillegg til golfen kikker vi mer enn gjerne mot Hoksøen fra noen av herregårdens pools i det spektakulære spaområde – en utsikt som også kan nytes i restauranten, hvor kjøkkenet stadig holder et høyt og stabilt nivå.

Vi er riktig glade for å kunne samarbeide med noen av Sveriges beste hoteller, resorts og golfanlegg, og vi ønsker Hooks Herregård til lykke med tittelen som Sveriges Beste Golfhotell!

Les mer om Hooks herrgård og se golfpakker