Öijared Resort - En golf opplevelse for livet!

Spill på Sveriges største golfanlegg i toppklasse med totalt 63 hull - her er en utfordring for alle golfere.

På en halvøy, bare en kort kjøretur fra Göteborg, er Öijared. Med 63 hull er det Sveriges største golfbane med 3 x 18 hulls golfbaner i toppkvalitet, hvorav en er Pay & Play og en 9 hullsbane.

Öijared Resort er et golfanlegg som tilbyr golf for alle. Her tilbys 4 golfbaner, så det betyr 4 forskjellige golfopplevelser:

Gamlebanen har en fin layout, fantastiske greens som er lynrask.

Nybanen er en typisk svensk golfbane som inkluderer har vært vert for Oijared Ladies Open på Telia Tour i mange år. Golfbanen er en utfordring for golfere på alle nivåer.

Parkbanen er en 18 hulls Pay & Play bane, og er en av Vest-sveriges vakreste golfbaner med en strålende utsikt over innsjøen Mjörn. Med den første tee på golfklubbens hustak, tilbyr denne golfbanen en annen golfopplevelse og naturopplevelse enn mange andre golfbaner.

Hotell på banen

Öijared Resort har også et toppmoderne hotell med 34 rom. I alle rom kan det være opptil 6 personer i samme rom, så her er også godt rom for en gruppe venner eller større grupper.

På kvelden kan du nyte hverandres selskap og litt deilig mat i restauranten. Mange gjester velger deretter å fullføre dagen foran peisen i hotellets koselige salong.

Öijared Resort er definitivt et sted å bli opplevd - minst én gang!

FÅ TILBUD PÅ GOLFTUR TIL ÖIJARED RESORT