Ekerum Resort Öland vinner en fortjent pris for 5. år på rad!

Ekerum Resort Öland fik 2 velfortjente priser til årets World Awards!

Pressemelding fra Ekerum Resort Öland:

Det er med stolthet og glede vi kan annonsere at Ekerum Resort Öland ble kåret til verdens mest miljøvennlige golfbane og Sveriges Beste Golf Hotell ved det prestisjefylte World Golf Awards 2018 på La Manga Club i Spania lørdag 3. november. Det er verdt å understreke at Ekerum Resort Öland vant prisen som Sveriges Beste Golf Hotell for det femte (!) år på rad.

I hard konkurranse med flere av verdens beste golfanlegg, vant Ekerum Resort Öland to av de prestisjefylte prisene i de fire kategoriene, hvor de ble nominert. Magnus Lagerlöf, CEO og Andreas Nordin, controller for Ekerum Resort Öland, ble fløyet til La Manga for å motta de hedersfulle prisene.

-Å vinne verdensprisen er utrolig ærefult! Å gjøre det i konkurranse med kun fire andre baner fra Europa og resten fra for eksempel USA, Kina og Oman, setter lys på Ekerum, Öland og Kalmar Amt, "sier Magnus Lagerlöf.

-I år besøkte vi en golfklubb fra Hong Kong, som ønsket å studere hvordan vi arbeider med miljøproblemer, så vi understreker hvor stor denne prisen er på internasjonalt plan", fortsetter Magnus. Samtidig understreker vi hvordan flere og flere mennesker velger å være medlem av Ekerum. Kanskje er det ikke så merkelig, vi svensker er gode til å gjenbruke og forsøke å ha innflytelse på vårt miljø, så hvorfor skulle vi ikke gjøre et aktivt valg, selv når det kommer til valg av golfklubb?

Ekerum Resort Öland ble nominert til ytterligere to premier som Europas Beste Eventarena og Sveriges Beste Golfbane.

-Dessverre vant vi ikke prisen som Europas Beste Eventarena. Men vi har utviklet oss til å være en komplett arena. Det bevises ved at hele fem fotballag har valgt oss som arena for treningsleire og internasjonale kamper, "siger Magnus.

-Nominering som Sveriges Beste Golfbane er en viktig fremgang for å skape oppmerksomhet rundt regionens golfbaner," fortsetter Magnus.

-Noen ganger kan det være "farlig" å vinne priser, man kan slappe av og ta det for gitt, slutter Magnus. At Ekerum har vunnet prisen som Sveriges Beste Golf Hotell hvert år siden 2014, er utrolig, tatt i betraktning at vi konkurrerer med både store kjeder og små boutique-hoteller. Det viser at våre medarbeidere gjør et godt arbeid hver dag!

Vi ønsker Ekerum Resort til lykke med de fine prisene!

Book ditt golfopphold på Sveriges Bedste Golfhotel