Lynx Golf går globalt

Lynx Golf går i 2018 ut på verdensmarkedet med sine nye produkter, da firmaet har overtatt US-rettighetene og nå eier varemerket alene. I den forbindelse introduserer Lynx Golf også en rekke nye produkter.

Den britiske familie-eide utstyrsvirksomheten, Lynx Golf, har blitt en global golfbrand etter å ha kjøpt varemerkerettighetene til det amerikanske firmaet Dick´s Sporting Goods.

Det betyr at Lynx Golf nå ikke bare fokuserer på det britiske og europeiske golfmarkedet, men også vil tilbake til det amerikanske markedet og resten av verden.

Major-brand
Lynx Golf var tidligere en stor golfbrand, og Fred Couples spilte med utstyret da han vant The Masters i 1992. Lynx Golf ble grunnlagt i 1970, og ble raskt et ikonisk golfmerke. Etter storhetstiden i 1990-årene har firmaet hatt en turbulent tilværelse, men ser nå ut til å være tilbake for full styrke.
Lynx utmerker seg ved å levere kvalitetsprodukter til en pris de fleste golfspillere kan være med på.
2018-nyheter

I forbindelse med den globale release´n har firmaet utviklet en rekke nye produkter for 2018-sesongen. Det er en ny multijusterbar driver, nye wedges, forskjellige jern serier, woods, hybrider og puttere. I tillegg introduserer Lynx en helt ny bag-serie bestående av både cart og standbags.
Det er også nyheter for kvinnelige golfspillere i form av en ny Lady Tigress serie, som gjennom tidene har vært den ledende dameserien for Lynx.

Dansk nytt
Det danske firmaet Danish Golf Trading har i en årrekke solgt Lynx til danske golfspillere. Også her er det nyheter for Lynx-entusiaster med den nye Parallax-serien bestående av en driver, fairwayswoods, hybrider og en jernserie.

En jernserie, Lynx Parallax, 5-PW i stål kan fås til 3399 kroner, mens en Lynx Parellax driver koster 2399 kroner i veiledende utsalgspris.

Ytterligere informasjon om Lynx Golf kan ses på
www.lynxgolf.co.uk og www.danishgolftrading.dk

Få 3 tilbud på din neste golftur

Kilde: GOLFavisen.dk