Dobbelt opp på power

Wilson Staff gir dobbelt opp i power med sitt nye C300 jern. Serien inkluderer også fairwaykølle, hybrid og driver, hvor powerhullene spiller en sentral rolle.

Wilson Staff har tatt ett skritt lenger med sin eksklusive FLX-Face power-hulls teknologi. Med det nye C300 jernet er det nå to rekker powerhull hele veien rundt køllehodet, hvilket gjør at slagflatens sweet spot blir enda større og dermed enda mer tilgivende. Jernene henvender seg til middels og lavhandicap-spillere, og fokuserer på lengde og presisjon. I Wilson Staff sammenheng vil det si crossover spilleren. På grunn av powerhullene er det ikke kun de aller beste slagene som kommer langt, men også de slagene som treffer nærmere tåen eller hælen av slagflaten.

C300 jernene fås også i en forged utgave (smidd jern).

Fairway og hybridpower

De nye Wilson Staff C300 fairwaykøllene er de eneste fairwaykøllene med powerhull. De genererer mer eksplosiv lengde fra hele slagflaten ved å flekse mer ved impact. Det betyr høyere ballhastighet, hvilket gir mer lengde og presisjon.

Powerhullene, som er plassert rundt køllehodet, gir et større sweet spot enn tidligere og langt mer tilgivelse når man ikke treffer ballen perfekt. Dermed blir køllen enklere å styre og gir en langt bedre følelse for golfspilleren som ikke treffer ballen i sweet spot hver gang.

C300 fairwaykøllen fås i 13,5, 15 og 17 grader, og er justerbar. Til venstrehåndsspillere fås den i 15 og 18 grader. Akkurat som fairwaykøllen er den nye C300 hybrid også med powerhull for første gang i Wilson Staffs historie. Den fås i 17, 20 og 23 grader, og er justerbar. Til venstehåndsspillere fås den i 20 og 23 grader.

Revolusjonerende driver

C300 driveren er en revolusjonerende driver med feel, power og presisjon. Driveren har fire powerhull, to i toppen og to i sålen. Det skulle gi masse ekstra lengde samtidig som den er lett å slå med og få fart i. Den er også utstyrt med en ny Reactive Face teknologi som gir driveren bedre balanse.

Driveren er multijusterbar, og gir et hav av muligheter for å endre på driveren på en enkel måte. Den har hele 54 innstillingsmuligheter, hvilket gjør den til en av de mest justerbare driverne på markedet.

Kilde: GOLFavisen.dk

Få 3 tilbud på din neste golfreise