Pings misjon

Ping er med sin nye 2018-serie på en misjon for å gjøre den enkelte golfspiller bedre. Det hele handler om teknologi og tilgivelse, som fører til lavere scores.

Ping er igjen på banen med en ny og forbedret utstyrsserie for 2018-sesongen. Det dreier seg om en ny driver, nye jern, wedges og ikke minst puttere, som golfgiganten først ble kjent for å produsere til perfeksjon.

G400 Max
Hovedfokus for vår-serien er tilgivelse, hvor Ping vil gjøre den enkelte golfspiller bedre. Det er eksempelvis gjort en rekke endringer i forhold til deres tidligere G400 driver, hvor det nå med den nye G400 Max-driveren er flere fitting-muligheter og enda mer tilgivelse.

- Vi er på en misjon for å hjelpe golfspillere til å prestere bedre. Vi vet at det handler om at utstyret skal fungere. Den nye G400 Max driveren har den samme teknologien som den tidligere G400 driver, men vi har optimert størrelsen for å gjøre den mer tilgivende. I tillegg er det flere innstillingsmuligheter til de som vil gjøre det meste ut av spillet, sier John K. Solheim (PING President).

Tilgivende jern
Ping arbeider konstant for å forbedre sitt utstyr, uten å gå på kompromiss med kontrollen den enkelte golfspiller opplever. De nye G700 jernene gir eksempelvis mer power og lengde samtidig som de er tilgivende og kontrollerbare for golfspillere på flere nivåer.

En spesiell konstruksjon i jernene gjør at det er mulig å få større fart på ballen. I tillegg er det visuelle og ikke minst lyden helt ulikt noe man tidligere har sett.

Få 3 tilbud på din neste golftur

Kilde: GOLFavisen.dk