Callaway Rogue

Callaway Rogue-familien har vokst sig større, og utvider fra drivers og fairwaykøller til jern og hybrider.

Callaway Rogue-familien har vokst sig større, og utvider fra drivers og fairwaykøller til jern og hybrider.
De nye Rogue-jernene fra Callaway er delt inn i fire forskjellige kategorier, hvilket betyr at de henvender sig til forskjellig typer golfspillere på forskjellige nivåer.

Fire typer jern

Kategoriene er Rogue standard, Rogue X, Rogue Pro og Rogue W. Mens Rogue er laget for den gjennomsnittlige golfspiller, henvender Rogue Pro seg til den bedre golfspiller.

Rogue X fokuserer på lengde, da køllehodene er lettere og skaftet lengre. Sist, men ikke minst, er Rogue W, som henvender seg til golfspilleren med en lavere svinghastighet.

Jernene er ”fylt” med ny teknologi (urethane micropheres), som får ballen til å fly lengre, mens de samtidig gir en fantastisk følelse og lyd.

Jailbreak hybrider

Callaway har hatt kjempesuksess med sin Big Bertha Epic driver, hvor den nye jailbreak teknologien har vært en kjempefaktor. Den har de nå også innarbeidet i sin nye Rogue hybrider, som gir struktur i køllehodet og større fart på ballen.

Rogue er den mest powerfulle hybriden i Callaways historie, og samtidig veldig enkel å slå med, hvilket gjør den ganske enestående. Det er en hybrid Callaway setter store forventninger til på golfmarkedet i år.
Hybriden er tilgjengelig i standard, women´s og i en X-modell.

Rogue-jern standard (7 stk).
Pris: 6999 DKK/9008 NOK (stål) 7999 DKK/10295 (grafite)

Rogue hybrid
Pris: 1999 DKK/2573 NOK

Både jern og hybrider har vært tilgjengelige siden 9. februar.

Se mer på www.callawaygolf.com

Få 3 tilbud på din næste golftur

Kilde: Peter Nielsen, GOLFavisen.dk