Møt mannen bak Lydinge Golf Resort

Björn Gibrand om Lydinges suksess, vårt samarbeid og hans beste golfopplevelse

Lydinge Golf Resort ligger i utkanten av Helsingborg, og er det perfekte resortet hvis din golftur går til Skåne i Sverige.

Lydinge Golf Resort har bare blitt bedre og bedre de siste par årene på grunn av de mange nye tiltakene som Björn Gibrand har bidratt med å utvikle.

"De siste 2 årene jobbet vi utrolig hardt med banen. Banekonsulent Magnus Sunesson har vært til stor hjelp. Vi åpner et helt nytt hotell i 2018, som inkluderer treningstudio, spa og fysioterapi, så det er mange nye positive tiltak på Lydinge. "Sier Björn Gibrand.

Lydinge Golf Resort er også en favoritt blant danske golfere, som vi også ser på GolfSverige.dk, og ifølge Björn Gibrand skyldes dette at snakket går fort, når du har hatt en god golfopplevelse.

"Vi får flere og flere danske spillere for hvert år. Jeg vil tro at det er først og fremst fordi vi lytter til våre gjester og utvikler oss på Lydinge, slik at våre gjester nyter oppholdet. Samtidig spres de gode opplevelsene fra munn til munn. De fleste gjestene som forlater Lydinge, blir ambassadører og kommer ofte tilbake med andre venner." sier han.

Lydinge Golf Resort bygger for tiden et fantastisk nytt hotell, som vil være klart i april 2018. Når alt er ferdig, får Lydinge Golf Resort 75 senger fordelt på 38 rom, og 2 leiligheter (6 + 4 personer) med eget kjøkken. Det finnes også et treningsstudio, boblebad, badstue, kaldtvannsbasseng, og de vil også tilby egen frisør og fysioterapi.

"Jeg tror de fleste er på utkikk etter den komplette opplevelsen. Opplevelsen er viktigst, i tillegg til å omgås venner i et koselig miljø. God golf, kombinert med god mat og drikke, samt at det er viktig å kunne bo på banen. I tillegg tror jeg spa-området er en bonus. Du må bare trives der, sier Björn Gibrand.

Når man snakker om fremtidsplaner, vet Björn også hva det hele skal føre til: ” Om 5 år er vi et komplett golfresort. Foruten det nye hotellet, som står klar i 2018, så har vi begynt å selge og leie ut boliger som ligger rundt golfbanen. Det vil være utleieboliger, med flotte altaner, og vi tilbyr også tomter til de som vil bygge drømmehuset med gåavstand til klubbhuset; den samme følelsen som man får når man besøker en golfresort i USA eller et “lukka bofellesskap i Spania.”

Vi er veldig glade for å kunne ta del i Lydinges utvikling, som et komplett golfresort, og vi er spente på å se hva fremtiden bringer.

Les mer, og se alle golfpakker fra Lydinge Golf Resort

5 kjappe spørsmål til Björn Gibrand

Hvilken person vil du gjerne spille en golfrunde med?
Jeg er oppvokst under hele Tiger-æraen, så det må bli Tiger Woods.

Hva er din største styrke i golf?
Min største styrke er at jeg spiller gjennomtenkt golf. Hvis man holder seg til sin gameplan og gjør mange par, så får man ofte en hel del birdie-muligheter.

Har du slått Hole-In-One?
Ikke ennå!

Hva er din beste golfopplevelse?
Min beste golfopplevelse var da min beste venn Joakim Lagergren, fikk sin daværende, beste plassering på Europatouren Nordea Masters, på Bro Hof 2012, og fikk inn en 20 meters-putt på hull 18 og ble nr. 4 i turneringen. (Se video)

Beskriv ditt beste slag noensinne!
Det var da jeg slo det avgjørende slaget på TopGolf i Las Vegas, og vant over Joakim Lagergren.