Og vinneren er ....

I en tøff konkurranse vant Ekerum Resort på Öland to av de prestisjetunge prisene på World Golf Awards 2017

Ekerum Resort på Öland ble lørdag 25. November utnevnt til verdens mest miljøvennlige golfanlegg og Sveriges beste golfhotell ved prestisjetunge World Golf Awards 2017 på La Manga Club i Spania. Prisen som Sveriges beste golfhotell vant Ekerum for fjerde år i rad.

I en tøff konkurranse vant Ekerum Resort Öland to av de prestisjetunge prisene innenfor de fire kategoriene de ble nominert til.

- Hvilken fantastisk følelse, etter alt hardt arbeid våre ansatte lagt ned de siste årene. Dette er en skikkelig kvittering på alt arbeid og videre motivasjon, slik at vi kan fortsette å kjempe for fremtiden for Kalmar, Öland og Ekerum, sier Magnus Lagerlöf, etter lørdagens prisseremoni. Å være Sveriges beste golfhotell for fjerde år på rad er en ren dedikasjon til våre fantastiske ansatte som alltid møter våre gjester med et smil og yter den beste service. De er sanne ambassadører for Kalmar fylke!

"At vi kan titulere oss som verdensmester er magisk. Stenmark, Carolina Klüft, Foppa, Magdalena Forsberg - og lille Ekerum! Håper at alle våre kolleger i fylket kan føle at dette er en pris som gjør at det skaper større fokus på hele regionen som en destinasjon - at hvis vi alle hjelper til, kan Ekerums suksess være av stor betydning for hele regionen, fortsetter Magnus .

Verdens mest miljøvennlige golfanlegg er frukten av flerårig samarbeid med Fylkesstyret i Kalmar fylke, samt Ekerums langsiktige CSR-arbeid med fokus på miljø.

"Jeg gir mine varmeste gratulasjoner til Magnus Lagerlöf med stab. Det er en stolthet for Sverige og for vår region at vi har et golfanlegg med et så stort miljøfokus på Öland. Fylkesstyret har hatt et stort samarbeid med Ekerums personel ved byggingsprosessen av golfbanen og for en holdbar utvikling som er i samspill med de nærliggende økosystemene. Detter er et eksempel på samspill mellom myndigheter og næringsliv på sitt beste, både for utendørs aktiviteter, næringsliv og naturverdier, og for utvikling som er økonomisk, sosialt og økologisk bærekraftig. Jeg ønsker Ekerum lykke til i den videre utviklingen av anlegget og ser frem til videre samarbeid om de verdifulle naturmiljøene, sier Thomas Carlzon, fylkesmann i Kalmar fylke.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Magnus Lagerlöf
Tlf. 0485-800 50
magnus.lagerlof@ekerum.com
www.ekerum.com
www.facebook.com/ekerum

World Golf Awards, er en søsterorganisasjon til World Travel Awards, som har som mål å premiere fremragende golfanlegg, golfbaner og destinasjoner i verdensklasse. Årets nominerte i de forskjellige kategoriene kommer fra blandt annet Nord-Amerika, Europa, Asia, Midtøsten, Afrika, Sør-Amerika og Karibia. World Golf Awards 2017 arbeider for å øke kundeopplevelsen innen golfturisme og for å stimulere både det innenlandske og internasjonale golftourisme-markedet. Yrkesaktive innenfor golfreise- og turistindustrien, ledende ansatte, reise kjøpere, turoperatører, golf turister og media fagfolk deltager i avstemningen for disse priser. www.worldgolfawards.com

Les mer og se golfpakker fra Ekerum Resort Öland