Sveriges beste golfbane er kåret

Det er tredje året på rad dette anlegget er stemt frem til Sveriges beste golfbane for World Golf Awards

Vasatorps GK er kåret til Sveriges beste golfbane for tredje året på rad.

I helgen var det tid for det årlige “World Golf Awards” på La Manga Golf Resort i Spania.

"Til vår glede ble Vasatorps Tournament Course (TC) kåret til Sveriges beste golfbane for tredje året på rad. Alle toppbaner i Sverige ble nominert, det er ingen jury som reiser rundt og stemmer, det er spillerne selv som velger vinneren. Det er ekstra hyggelig at våres klassikerbane, tidligere “Gamla Banan”, som åpnet etter renoveringen i 2013, også ble nominert. Vi var den eneste golfklubben i Sverige, som hadde 2 baner nominert, noe som føles utrolig bra. Pontus Albertson (Course Head Greenkeeper) var på plass i Spania for å motta premien”, sier klubbleder Peter Larsson.

Under gallaen, lørdag kveld, deltok et par hundre mennesker innenfor golfbransjen rundt om i verden. Det var en fantastisk seremoni hvor premie deltagere som St. Andrews Old Course, Jack Nicklaus og Ian Baker-Finch ble også hedret. Du kan lese mer om hele seremonien og se alle vinnere på www.worldgolfawards.com

"Det betyr veldig mye for oss å få denne anerkjennelsen, og det er en god markedsføring av våres anlegg. Vi mottok flere internasjonale gjester etter utmerkelsen de siste to årene”, avslutter Peter Larsson.

Les mer om vasatorps gk og se alle golfpakker